gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Bijna dertig jaar was Louis van Gaal coach in het mondiale topvoetbal. We kennen zijn successen, zijn markante optreden, de beeldvorming. LvG is zijn eigen verhaal, van binnenuit, aan de hand van ongekend open getuigenissen van vele mensen met wie hij intensief samenwerkte.
Twintig nationale en internationale kopstukken uit de voetbalwereld komen aan het woord over hun ervaringen met Van Gaal. Robin van Persie, Erik ten Hag, Arjen Robben, Uli Hoeneß, Pep Guardiola en Wayne Rooney spreken over successen en dieptepunten.
Louis van Gaal vertelt zelf over zijn keuzes, over waar hij trots op is en over de fouten die hij maakte. Hij spreekt over zijn tijd bij Ajax, FC Barcelona, AZ, en voor het eerst over Bayern München, Oranje, Manchester United en de fluwelen revolutie van Cruijff. Over zijn visie, zijn ontwikkeling als trainer en de toekomst van het voetbal. Maar ook spreekt hij openhartig over het leven, de liefde en de dood. LvG biedt een unieke blik achter de schermen bij een van de meest succesvolle trainers ter wereld.
Door Redactie op 2020-06-03

nieuwsbrief