gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

PIONEER

DM-40 MONITOR SPEAKERS ZWART (SET)

Releasedatum: 30-11--0001
Herkomst: NL
Item-nr: 3678855
EAN:
Levertijd: Levertijd: Onbekend

Recensie

Pioneer DM-40 actieve desktop monitor speakerset

De compacte DM-40 desktopmonitors bieden je een uitmuntende audiokwaliteit voor je thuisopstelling. Ze hebben de allerbeste kenmerken geërfd van onze professionele S-DJX-serie en Pro Audio-luidsprekers, inclusief een basreflexsysteem aan de voorzijde voor een rijke en strakke bas, en DECO*-technologie voor een groter bereik en een bredere 'sweet spot'.

Dit alles is gecombineerd in een compact design, waardoor de DM-40 perfect is om thuis te DJ'en, te producen of gewoon van muziek te genieten.

De DM-40 luidsprekers worden verkocht per twee.

BASREFLEXSYSTEEM AAN DE VOORZIJDE
De 4-inch woofers uit glasvezel leveren een sterke en energieke bas langs voren, en de groeven op de kanalen verlagen de luchtwrijving, waardoor je zelfs een strakke bas zal voelen als de monitors tegen de wand geplaatst zijn.

3D-STEREOGELUID
De zachte ¾-inch koepeltweeters van de DM-40 zijn uitgerust met convexe verspreiders van DECO die hoge frequenties in alle richtingen sturen. Op die manier kun je genieten van een brede 'sweet spot' en 3D-stereogeluid, om het even waar je zit of staat.

TIJDALINIËRING
Klasse-AB-versterkers leveren een kristalhelder geluid met een lage vervorming. Bovendien zijn de tweeter en de woofer perfect uitgelijnd om crossover te elimineren en een goed gebalanceer
Door Redactie op 2020-09-17

nieuwsbrief