gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Margriet Sjoerdsma vertelt met haar contemporary pop muziek en haar teksten wonderschone verhalen geïnspireerd door de ongereptheid van Scandinavie, maar in bredere zin ook door rust en stilte. Haar vorige album werd door de kritische muziekpers met 4 en 5 sterren beloond en met name de rijke arrangementen en de doordachte composities werden geroemd. Live was ze de afgelopen jaren, onder meer met haar succesvolle Tribute to Eva Cassidy tour, te zien op North Sea Jazz en in 't Concertgebouw en Paradiso en in 2019 won ze de de prestigieuze Nederlandse Oeuvreprijs Kleinkunst en Cabaret. Met haar nieuwe album 'Northern Lights', opgenomen met een selectie topmusici uit de jazz scene wil Margriet haar publiek uitdagen om het luisteren in ere te herstellen, als was het een ritueel.

OOR - "Aantrekkingskracht 10 op een schaal van 10, kwestie van stil blijven zitten maar dat gaat vanzelf, omdat je geen noot wilt missen van dit wonderschone notenlandschap. Welkom in het muziekparadijs dat Odelion Orchestra heet". (Hans vd Maas)
Heaven - "Northern Lights is een prachtalbum met beeldschoon georkestreerde singer-songwriterliedjes".
Jazzbulletin - "Opmerkelijke arrangementen, prachtig gezongen".


Door Redactie op 2020-07-17

nieuwsbrief