gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service
2 voor € 15,00

MOVIE

EMA

Label: CINEART CINEART
Releasedatum: 22-01-2021
Herkomst: NL
Item-nr: 4195875
EAN: 5051083166010
Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis.

Recensie

EMA, de nieuwe film van regisseur Pablo Larraín (JACKIE), is een explosief, stijlvol en gewaagd portret van een danseres, die alles op alles zet om herenigd te worden met haar zoon.

De jonge Ema (Mariana di Girolamo) danst in het experimentele dansgezelschap van haar man: choreograaf Gastón (Gael García Bernal). Na een schokkende gebeurtenis besluit het stel hun 7-jarige adoptiezoon Polo af te staan. In de nasleep hiervan wordt hun huwelijk hevig op de proef gesteld, terwijl Ema een plan smeedt om haar zoon terug te krijgen. Uitgerust met een vlammenwerper, en met hulp van haar vriendinnen, zwoegt ze dag en nacht om haar gezin te redden. Schuld, liefde, hoop en verlangen komen samen in dit audiovisuele spektakel, dat nog lang bijblijft.

Muzikant en kunstenaar Nicolas Jaar componeerde de pompende ambient-reggaeton-soundtrack van EMA, waarmee de film een spektakel is voor oog en oor.

De Chileense Pablo Larraín werd bekend bij het grote publiek door zijn film JACKIE (met Natalie Portman), die genomineerd werd voor 3 Oscars. Daarnaast maakte hij een trilogie over de dictatuur van Pinochet (TONY MANERO, POST MORTEM en NO) en de veelgeprezen biopic NERUDA, over de gelijknamige dichter.
Door Redactie op

nieuwsbrief