gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

De twee singles The Weight & For Someone I still don’t Know op roze 7” vinyl. In een gelimiteerde en genummerde oplage van 2000 stuks verkrijgbaar vanaf 19 maart.

Een dubbele a-kant heet dat dan. Danny Vera is op dreef en alles wat hij maakt is van zo’n hoog niveau dat kiezen tussen A en B schier onmogelijk is geworden. De ene en andere kant dan maar... Op de ene kant van deze 7 inch staat The Weight, een nummer van zijn meest recente album The New Now. Deze uptempo oorwurm was niet van de radio te slaan. Op de andere kant van het vinyl tapt Danny Vera uit een heel ander vaatje. Eind vorig jaar werd hij vader en voor zijn dochter Lavie schreef hij de liefdevolle ballad For Someone I Still Don't Know. Zoals de titel suggereert moest de kleine toen hij het schreef nog geboren worden. Vera zong de ode aan de talkshow-tafel bij Jinek. Door de overweldigende reacties besloot De Zeeuwse zanger het nummer op te nemen. In de traditie van Vera’s ‘Home-Recordings’ is het nummer thuis in een intieme setting met alleen gitaar en zang op band gezet.
Door Redactie op

Tracks

Disc 1
1. A. For Someone I Still Don't Know
2. Aa. The Weight

nieuwsbrief