gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

CONCERTO EXCLUSIVE OP ROOD VINYL
IN NEDERLAND ALLEEN VIA ONS VERKRIJGBAAR.


28 OKTOBER WAR ON DRUGS LUISTERSESSIES IN ONZE WINKELS
Concerto Amsterdam 17:00 Facebook event
Plato Deventer 17:00 Facebook event
Plato Apeldoorn/Mansion 24 18:30 Facebook event


The War On Drugs brengt op 29 oktober het nieuwe album I Don’t Live Here Anymore uit. Het is de opvolger van het in 2017 verschenen A Deeper Understanding, dat in 2018 is bekroond met een Grammy Award voor ‘Beste rock album’. Ook heeft de band vandaag een Noord-Amerikaanse en Europese tournee aangekondigd. Op 22 april 2021 treedt The War On Drugs op in de Amsterdamse Ziggo Dome. In de afgelopen 15 jaar heeft The War On Drugs de kloof tussen underground en mainstream rock weten te overbruggen. I Don't Live Here Anymore zal hierop voortborduren: een ongewoon rockalbum over veerkracht in tijden van wanhoop.
Slechts een maand na het ontvangen van een Grammy Award in 2018 trokken bandleden David en Anthony zich terug in New York om te werken aan nieuwe demo's. De sessies legden de basis voor I Don't Live Here Anymore. Er volgden nog meer sessies gedurende drie jaar in zeven verschillende studio's waaronder Electric Lady in New York en Sound City in Los Angeles. Een van de meest memorabele sessies vond plaats in mei 2019. Daar kwam de track 'Living Proof' live tot stand tijdens een sessie met muzikanten.



TRACKLIST
1. Living Proof
2. Harmonia’s Dream
3. Change
4. I Don’t Wanna Wait
5. Victim
6. I Don’t Live Here Anymore
7. Old Skin
8. Wasted
9. Rings Around My Father’s Eyes
10. Occasional Rain
Door Redactie op

nieuwsbrief