gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

WALLOWS LISTENING EVENT IN CONCERTO!
Wallows fans opgelet! Het nieuwe album “Model” kan je bij ons een dag voor de officiële al luisteren en aanschaffen.
Er zijn goodies en je maakt kans op een aantal mooie prijzen! Concerto is de enige in Europa die (tot dusver) een event rond de release organiseert!
Donderdag 23 mei | Aanvang 17:00 | Meer info vind je HIER



LIMITED CLEAR VINYL INCL POSTER

LA Calling. Op een bepaalde manier is deze LA band het Amerikaanse antwoord op de (Post-)Britpop van bands als Arctic Monkeys en The Strokes - die op hun beurt misschien wel weer meer leentjebuur speelden bij de Amerikaanse rock dan hun, op de typisch Britse beslommeringen georiënteerde, voorgangers Blur en Oasis. Het recept is dan ook simpel en herkenbaar: gitaar, gitaar, bas en drum. Allemaal spelen ze strakke ritmes, waarbij vooral de drummer de misschien ietwat ondankbare maar oh zo belangrijke taak heeft met zo min mogelijk af te wijken van zijn tred. De twee gitaristen en vocalisten geven de boel kleur met zorgvuldig uitgekozen melodietjes, het liefst zo hoog mogelijk in de mix opgenomen. Verwacht geen uitgesponnen geluidslandschappen of experimenteel gemijmer - Wallows verkiest op de nieuwe plaat nog duidelijker de grote poppodia boven de rauwe pubs waar de post-punk-oorsprong van hun hoekige geluid ligt. Daarmee moet je ze misschien wel gaan spiegelen aan een Harry Styles (die hoes voelt toch ergens als een verbastering van Yellow House meets Khruangbins A La Sala!) en met Hollywood-ster Dylan Minnette in de gelederen moet vergelijkbaar sterrendom ook zeker mogelijk zijn. Het klikt allemaal in elkaar als een minutieus ontworpen modelhuis, maar van de bouwtekening afwijken durft de band niet. Is dat echter belangrijk, als jij onder de douche zin hebt om mee te zingen? (Stef Mul)

Tracklist:

1. Your Apartment
2. Anytime, Always
3. Calling After Me
4. Bad Dream
5. A Warning
6. I Wouldn’t Mind
7. You (Show Me Where My Days Went)
8. Canada
9. Don’t You Think It’s Strange
10. She’s an Actress
11. Going Under
12. Only Ecstasy
Door Redactie op

nieuwsbrief