gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service
Plato Apeldoorn (Mansion 24)
Openingstijden
Maandag
13:00 - 20.00 uur
Dinsdag
13:00 - 20.00 uur
Woensdag
10:00 - 20.00 uur
Donderdag
10:00 - 20.00 uur
Vrijdag
10:00 - 20.00 uur
Zaterdag
10:00 - 20.00 uur
Zondag
12:00 - 20.00 uur

Mansion 24

In Mansion 24 vind je platenzaak Plato! Hier kun je terecht voor een royale collectie van cd's, vinyl, films, series en muziekaccessoires zoals platenspelers.

Wekelijkse nieuwe releases

Wekelijks ontvangen we nieuwe bakken vol met vinyl en cd's: van klassiek tot heavy metal en van soul tot dance... we've got it all! Dé plek voor de muzikale fijnproever in de breedste zin van het woord.

Online bestellen mogelijk

Naast het assortiment dat je in onze winkel vindt, hebben wij online een nog veel groter assortiment. Bestel cd's, vinyl, dvd's, series en nog veel meer online en haal het op in onze winkel! Kijk op Platomania.nl voor het assortiment.

Plato Live met gratis intore optredens

Ook trakteren we je regelmatig op Plato Live, intieme instore events waar muziek centraal staat! Check de Plato Apeldoorn facebook pagina voor het laatste nieuws.

JP DEN TEX

Plato Apeldoorn (Mansion 24)

zaterdag 15 oktober 17:30

Singer/songwriter en storyteller JP den Tex kondigt voor dit najaar de release van zijn nieuwe Engelstalige album aan. ‘The Starlight Adventure’ is een fascinerende muzikale vertelling over een rondreizend circus- en theatergezelschap dat in het begin van de negentiger jaren door Europa trekt.

JONAS BRØG

Plato Apeldoorn (Mansion 24)

zaterdag 8 oktober 17:30

Jonas Brøg werd in 1977 in Kopenhagen geboren. Op zijn 18e ging hij naar Nederland, nadat hij was aangenomen op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Als toerdrummer bij o.a. Relax, Postmen, Beef, Alain Clark en Sister Sledge speelde hij vervolgens over de hele wereld. Nadat hij afscheid had genomen van het podium, schreef en produceerde hij voor vele anderen. Een depressie dwong hem echter zichzelf opnieuw uit te vinden. Daarbij besloot hij bewust en met succes om zijn ellende te verslaan met optimisme. Dat is ook duidelijk terug te horen in de 12 songs op zijn debuutalbum Next Stop: Good Vibes. Een aanrader voor fans van artiesten als Jack Johnson, Donavon Frankenreiter en Jason Mraz.

nieuwsbrief