gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service
Plato Apeldoorn (Mansion 24)
Openingstijden
Maandag
13:00 - 20.00 uur
Dinsdag
13:00 - 20.00 uur
Woensdag
10:00 - 20.00 uur
Donderdag
10:00 - 20.00 uur
Vrijdag
10:00 - 20.00 uur
Zaterdag
10:00 - 20.00 uur
Zondag
12:00 - 20.00 uur

Mansion 24

In Mansion 24 vind je platenzaak Plato! Hier kun je terecht voor een royale collectie van cd's, vinyl, films, series en muziekaccessoires zoals platenspelers.

Wekelijkse nieuwe releases

Wekelijks ontvangen we nieuwe bakken vol met vinyl en cd's: van klassiek tot heavy metal en van soul tot dance... we've got it all! Dé plek voor de muzikale fijnproever in de breedste zin van het woord.

Online bestellen mogelijk

Naast het assortiment dat je in onze winkel vindt, hebben wij online een nog veel groter assortiment. Bestel cd's, vinyl, dvd's, series en nog veel meer online en haal het op in onze winkel! Kijk op Platomania.nl voor het assortiment.

Plato Live met gratis intore optredens

Ook trakteren we je regelmatig op Plato Live, intieme instore events waar muziek centraal staat! Check de Plato Apeldoorn facebook pagina voor het laatste nieuws.

Boogie Monster

Plato Apeldoorn (Mansion 24)

zondag 12 juni 17:00

Boogie Monster komt uit Deventer en keken al enige tijd uit naar het uitbrengen van hun debuut LP, maar een zekere wereldwijde crisis gooide ook hier roet in het eten. Wie goed oplette was hun naam en eerste single Movin’ On al tegengekomen op de tweede verzamelaar van het Electrosaurus front, studio en label van de heren van DeWolff. Het was Pablo van de Poel die, aangenaam verrast toen Boogie Monster als openingsact voor DeWolff fungeerde, de heren uitnodigde om in zijn Utrechtse studio de debuut LP op te nemen. Een geslaagd en veelbelovend debuut, met zeer veel trots op Concerto Records uitgebracht.

Simon Keats

Plato Apeldoorn (Mansion 24)

zaterdag 9 juli 17:00

Op Falling Star probeert singer-songwriter Simon Keats (nom de plume van Paul Zoontjens, toetsenist van The Kik) zijn vinger te leggen op de tendensen van de tijd. We leren niet alleen het beest kennen waarop de tijdsgeest zich voortbeweegt. Maar ook neemt hij ons mee in een aangrijpend verhaal waarvan het fictieve personage James de hoofdpersoon is. Daarmee kiest hij voor een stijlvorm die we kennen uit de rijke popgeschiedenis. Denk aan David Bowie’s Ziggy Stardust of Fatal Flowers’ Jimmy D. Is Back! De maker heeft een spiegel willen bouwen zo groot als de mensheid, maar vertelt een verhaal zo menselijk als u en ik.

nieuwsbrief