gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Win Twee Tickets James Vincent McMorrow in Carré
Onder de kopers van het nieuwe album "Wide Open, Horses" mogen we twee kaarten verloten voor het concert op 19 juni in Carré.
Hoe maak je kans? Stuur je orderbevestiging of kassabon naar acties@platomania.nl o.v.v. "James Vincent McMorrow actie".
De winnaar krijgt een paar dagen voor het concert bericht.



LIMITED WHITE VINYL

De Ierse singer-songwriter James Vincent McMorrow heeft altijd een haat-liefdeverhouding gehad met het succes wat hem ten deel is gevallen. Nu hij toch al sinds 2010 aan een indrukwekkende carrière bezig is, is het thema op zijn zevende studioalbum nog steeds dat hij worstelt met de gedachte hoe en of hij überhaupt uit de vergetelheid kan blijven. Toch zal dat met een album als No One Gets What They Wanted geen probleem zijn, want het lijkt alsof hij alle invloeden die eerder in zijn werk voorbij kwamen zo langzamerhand weet samen te smelten tot een volledig eigen sound. Geworteld in de akoestische traditie, komt er ook een stevig potje rock langs en is vooral een Americana sound, middels een eenzame steelgitaar, nooit ver weg, zoals in het prachtige Wide open, horses. Hoewel zijn worsteling niet nodig is, levert het wel weer prachtige muziek op. (Jurgen Vreugdenhil)

Tracklist:

A1. Never Gone
A2. Look Up!!
A3. No One Gets What They Wanted
A4. Stay Cool

B1. Wide Open, Horses
B2. Day All The Lights Went Out
B3. Give Up

C1. The Standard
C2. Things We Tell Ourselves
C3. White Out (demo)

D1. Darkest Days Of Winter
D2. Call Me Back
D3. Meet Me In The Garden
Door Redactie op

Tracks

Disc 1
1. Never Gone
2. Look Up!!
3. No One Gets What They Wanted
4. Stay Cool
5. Wide Open, Horses
6. Day All The Lights Went Out
7. Give Up
Disc 2
1. The Standard
2. Things We Tell Ourselves
3. White Out (Demo)
4. Darkest Days Of Winter
5. Call Me Back
6. Meet Me In The Garden

nieuwsbrief