Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar.
ASHES & FIRE, ADAMS, RYAN, LP, 0886979731011

ADAMS, RYAN

ASHES & FIRE

Drager: LP (Aantal 1) Levertijd: Niet meer leverbaar
Herkomst: NL Item-nr: 2839832 EAN: 0886979731011
RECENSIE
Trakteerde hij ons eerder op meerdere albums per jaar, de laatste jaren was het stiller rond Ryan Adams, die de tijd gebruikte om af te kicken, te trouwen en te herstellen van een ernstige oor-infectie. Het bloedstollende concert in het Concertgebouw eerder dit jaar beloofde al veel, nu is de comeback officieel een feit. Dirty Rain zet de toon, waarin Adams opmerkelijk positief van toon zijn nieuwe liefde bezingt in een mooie country rock ballad, om vervolgens een onvervalste gospel in te zetten in Ashes And Fire. Ryan is een behoorlijk tevreden mens met zijn huwelijk en zijn gezondheid, en bezingt dat gelukkig met net zoveel passie als hij vroeger zijn ellende bezong. Uiteraard blijven de twijfels en de altijd aanwezige angst dat het toch weer misgaat, en ook dat komt middels een prachtig koortje en dito steelgitaar mooi aan in Save Me. Onder leiding van niemand minder dan Glyn Johns (Rolling Stones, The Who) wordt duidelijk dat ook een hoofdstuk over liefde, hoop en geluk in het geval van Ryan Adams een heel fraai album oplevert.

Tracklisting: 1.Dirty Rain 2.Ashes & Fire 3.Come Home 4.Rocks 5.Do I Wait 6.Chains Of Love 7.Invisible Riverside 8.Save Me 9.Kindness 10.Lucky Now 11.I Love You But I Don’t Know What To Say

Recensent : Redactie
Datum : 13-09-2011
verschenen in Platomania : 281
Waardering : 8.0
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
363
363 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO