gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Klantenservice Webwinkel

Heb je een vraag over een lopende bestelling?

Vermeld a.u.b. het 6-cijferige ordernummer en omschrijf de vraag zo kort en duidelijk mogelijk. E-mail: webwinkel@platomania.nl

Bestellen en bezorgen

Gratis verzending

Het gratis laten versturen van een bestelling geldt binnen Nederland voor alle orders vanaf 75 euro

Voor 16:00 besteld morgen in huis

Let op: dit geldt alleen voor items die in voorraad zijn. Dit staat onder de winkelwagenbutton. We doen er alles aan om de order zo snel mogelijk te versturen. Bij andere items staat een verwachte levertijd vermeld.

Verzendkosten

Het overzicht van de verzendkosten voor binnen- en buitenland: Verzendkosten Overzicht

Verzenden van Vinyl & CD's

Wordt de bestelling als pakket verstuurd dan ontvang je ook een track & trace link. Als de bestelling door de brievenbus past volgt er alleen een verzendbericht en geen track & trace. Alle vinyl-bestellingen en orders met 4 cds of meer worden als pakket verzonden.

Track and trace

Direct na de aankoop volgt een bevestigingsmail. Na verzending volgt opnieuw een mail. Wordt de bestelling als pakket verstuurd dan ontvang je ook een track & trace link. Als de bestelling door de brievenbus past volgt er alleen een verzendbericht en geen track & trace. Alle vinyl-bestellingen en orders met 4 cds of meer worden als pakket verzonden.

Winkels en Afhalen

Bestelling afhalen in de winkel?

Heb je een reservering gedaan in de winkel? Dan krijg je vanzelf een e-mail wanneer jouw bestelling klaar ligt om opgehaald te worden. Een reservering plaatsen is gratis en de betaling vind plaats in de winkel.

Online reserveren en afhalen in de winkel kan bij

Betalen en Cadeaukaart

Betalen

Wij accepteren:

Betalen met Cadeaukaarten

Nationale Platenbon, Nationale Entertainment Card en VVV bonnen

Nationale Entertainment Card Nationale Platenbon VVV Bon

Met deze cadeaukaarten kunt u direct online af te rekenen. Het betalen kan door bij "stap 3. betaalmethode".

Vanwege nieuwe wetgeving is het maximum bedrag wat in 1x besteed kan worden 50 euro.

Als een bestelling of een deel ervan niet leverbaar is, en betaald is met één van bovenstaande kaarten, dan zal het restitutie bedrag weer op de kaart worden gezet.

Concerto/Plato cadeaukaart

plato cadeaupas

Het is helaas (nog) niet mogelijk om direct met een Concerto/Plato cadeaukaart online te betalen.

Plaats en betaal de bestelling en mail de orderbevestging naar webwinkel@platomania.nl. Vermeld hierbij de 9-cijferige barcode die op de Concerto/Plato cadeaukaart staat. Het bedrag zal zo spoedig mogelijk worden overgemaakt.

Annuleren, retourneren en ruilen

Bestelling annuleren.

Wil je jouw bestelling annuleren? Stuur dan een e-mail met het 6-cijferige bestelnummer naar webwinkel@platomania.nl.

Heb je een bestelling in één van onze winkels gedaan? Mail dan direct naar de betreffende winkel.

Terugbetalingsbeleid Zichttermijn/herroepingsrecht.

Indien er sprake is van een consumentenkoop, overeenkomstig de Wet verkopen op Afstand (artikel 7:5 BW), heeft de afnemer het recht (een deel van) de geleverde goederen binnen een periode van 14 werkdagen zonder opgave van reden te retourneren. Deze termijn begint op het moment dat de bestelde zaken zijn afgeleverd. Indien de afnemer na afloop van deze termijn de geleverde zaken niet aan Concerto BV heeft teruggezonden, is de koop een feit. De afnemer is gehouden, alvorens over te gaan tot terugzending, daarvan binnen de termijn van 14 werkdagen na aflevering schriftelijk melding te maken bij Concerto BV. De afnemer dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van postbezorging. Terugzending van de zaken dient te geschieden in de originele verpakking (inclusief accessoires en bijbehorende documentatie) en in nieuwstaat verkerend. Indien de zaken bij de afnemer zijn gebruikt, bezwaard of op enige wijze beschadigd zijn geraakt, vervalt het recht op ontbinding in de zin van dit lid. Met inachtneming van hetgeen is bepaald in de vorige zin, draagt Concerto BV er zorg voor dat binnen 30 dagen na goede ontvangst van de retourzending, het volledige aankoopbedrag inclusief de berekende verzendkosten aan de afnemer wordt terugbetaald. Het terugzenden van de geleverde zaken komt geheel voor rekening en risico van de afnemer.

Privacy en voorwaarden

Wij gebruikt alleen noodzakelijke technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Alle andere; no way! Voor meer informatie, lees onze Privacy Verklaring.

Onze algemene voorwaarden kun je hier lezen: Algemene voorwaarden

nieuwsbrief