gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service
Plato Apeldoorn (Mansion 24)
Openingstijden
Maandag
13:00 - 18.00 uur
Dinsdag
13:00 - 18.00 uur
Woensdag
10:00 - 18.00 uur
Donderdag
10:00 - 21.00 uur
Vrijdag
10:00 - 20.00 uur
Zaterdag
10:00 - 20.00 uur
Zondag
12:00 - 20.00 uur
Openingstijden tijdens Feestdagen
Record Store Day
10:00 - 20.00
Koningsdag
gesloten
Hemelvaart
open
Eerste Pinksterdag
gesloten
Tweede Pinksterdag
open

Mansion 24

In Mansion 24 vind je platenzaak Plato! Hier kun je terecht voor een royale collectie van cd's, vinyl, films, series en muziekaccessoires zoals platenspelers.

Wekelijkse nieuwe releases

Wekelijks ontvangen we nieuwe bakken vol met vinyl en cd's: van klassiek tot heavy metal en van soul tot dance... we've got it all! Dé plek voor de muzikale fijnproever in de breedste zin van het woord.

Online bestellen mogelijk

Naast het assortiment dat je in onze winkel vindt, hebben wij online een nog veel groter assortiment. Bestel cd's, vinyl, dvd's, series en nog veel meer online en haal het op in onze winkel! Kijk op Platomania.nl voor het assortiment.

Plato Live met gratis intore optredens

Ook trakteren we je regelmatig op Plato Live, intieme instore events waar muziek centraal staat! Check de Plato Apeldoorn facebook pagina voor het laatste nieuws.

Toverberg

Plato Apeldoorn (Mansion 24)

zaterdag 30 maart 17:00

Toverberg is het pseudoniem van de Amsterdamse indiefolk singer-songwriter Lars Kroon. Hij gebruikt traditionele folk- en country-invloeden als een raamwerk voor zijn liedjes over de vreugde en tekortkomingen van de innerlijke aard van de mens. Hij komt zijn nieuwe album Rusteloze Materie presentern

Record Store Day

Plato Apeldoorn (Mansion 24)

zaterdag 20 april 10:00

Tijdens Record Store Day zijn er veel speciale en gelimiteerde releases verkrijgbaar en er zijn leuke instores!

Pearl Jam

Plato Apeldoorn (Mansion 24)

zondag 14 april 13:00

In 1991 begonnen ze met het album Ten, ruim dertig jaar later is het tijd voor alweer een twaalfde album. En nog altijd met de ouwe, trouwe line-up, de mannen die van Seattle een geweldige rockstad maakten. Gitarist McGready zei dat de plaat weer een stuk ruiger wordt, hetgeen de titel Dark Matter des te passender maakt. Het lichtkunstwerk van kunstenaar Alexandr Gnezdilov op de hoes is schitterend, evenals de verschillende gekleurde variaties van het vinyl! Om de keuze voor de verschillende kleuren wat te vergemakkelijken, mogen jullie de plaat enkele dagen voor release alvast komen beluisteren.

nieuwsbrief