gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service
Plato Apeldoorn (Mansion 24)
Openingstijden
Maandag
13:00 - 20.00 uur
Dinsdag
13:00 - 20.00 uur
Woensdag
10:00 - 20.00 uur
Donderdag
10:00 - 20.00 uur
Vrijdag
10:00 - 20.00 uur
Zaterdag
10:00 - 20.00 uur
Zondag
12:00 - 20.00 uur

Mansion 24

In Mansion 24 vind je platenzaak Plato! Hier kun je terecht voor een royale collectie van cd's, vinyl, films, series en muziekaccessoires zoals platenspelers.

Wekelijkse nieuwe releases

Wekelijks ontvangen we nieuwe bakken vol met vinyl en cd's: van klassiek tot heavy metal en van soul tot dance... we've got it all! Dé plek voor de muzikale fijnproever in de breedste zin van het woord.

Online bestellen mogelijk

Naast het assortiment dat je in onze winkel vindt, hebben wij online een nog veel groter assortiment. Bestel cd's, vinyl, dvd's, series en nog veel meer online en haal het op in onze winkel! Kijk op Platomania.nl voor het assortiment.

Plato Live met gratis intore optredens

Ook trakteren we je regelmatig op Plato Live, intieme instore events waar muziek centraal staat! Check de Plato Apeldoorn facebook pagina voor het laatste nieuws.

Berenice van Leer

Plato Apeldoorn (Mansion 24)

zaterdag 11 februari 17:00

We kennen Berenice van Leer als explosieve soulzangeres, podiumtijger met allure en bovenal als de imposante frontvrouw van Kraak & Smaak en Wicked Jazz Sounds. Ze groeide op in een muzikale familie als dochter van Thijs van Leer (Focus) en vanaf jonge leeftijd zet ze al jaren talloze vooraanstaande podia in binnen- en buitenland in vuur vlam. Denk aan Glastonbury, Sziget, North Sea Jazz Festival, Mysteryland, Paradiso, Tivoli en verschillende Amerikaanse & Europese tours. Tussen de bedrijven door heeft ze altijd ook eigen liedjes geschreven. Hierin vindt ze de rust en ruimte voor haar eigen verhaal. Open, eerlijk en vooral dicht bij de luisteraar. Meer dan ooit, én voor het eerst, is het nu tijd om haar eigen verhaal te vertellen. Vandaar ook het witte doek op de single cover. Met haar debuutalbum, wat de start inluid van haar solo carrière, gaat ze de wereld een geheel andere kant van zichzelf laten zien...

nieuwsbrief