gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service
Plato Apeldoorn (Mansion 24)
Openingstijden
Maandag
13:00 - 20.00 uur
Dinsdag
13:00 - 20.00 uur
Woensdag
10:00 - 20.00 uur
Donderdag
10:00 - 20.00 uur
Vrijdag
10:00 - 20.00 uur
Zaterdag
10:00 - 20.00 uur
Zondag
12:00 - 20.00 uur

Mansion 24

In Mansion 24 vind je platenzaak Plato! Hier kun je terecht voor een royale collectie van cd's, vinyl, films, series en muziekaccessoires zoals platenspelers.

Wekelijkse nieuwe releases

Wekelijks ontvangen we nieuwe bakken vol met vinyl en cd's: van klassiek tot heavy metal en van soul tot dance... we've got it all! Dé plek voor de muzikale fijnproever in de breedste zin van het woord.

Online bestellen mogelijk

Naast het assortiment dat je in onze winkel vindt, hebben wij online een nog veel groter assortiment. Bestel cd's, vinyl, dvd's, series en nog veel meer online en haal het op in onze winkel! Kijk op Platomania.nl voor het assortiment.

Plato Live met gratis intore optredens

Ook trakteren we je regelmatig op Plato Live, intieme instore events waar muziek centraal staat! Check de Plato Apeldoorn facebook pagina voor het laatste nieuws.

Timo de Jong

Plato Apeldoorn (Mansion 24)

zaterdag 1 juli 16:30

Met Danny Vera en Douwe Bob hebben we in ons land al twee sterke vertolkers in het roots genre, hier kunnen we nu Timo de Jong aan toevoegen. De Jong beschikt over een bijzondere en warme stem waarbij hij zich laat inspireren door crooners als Marty Robbins, Glen Campbell en Frank Sinatra, maar ook hedendaagse artiesten als Marlon Williams behoren tot zijn favorieten. Hij schreef alle songs zelf en wordt op Heart At Rest begeleid door een zeer competente band. De hoofdrol is weggelegd voor David Gram - bekend van o.a. Tim Knol - die werkelijk prachtige klanken uit zijn pedalsteel trekt. Het geeft de songs precies de weemoed mee die ook in Timo's teksten doorklinkt. Als de man bij je in de buurt komt optreden, ga dan beslist kijken - zijn shows zijn bijzonder onderhoudend, mede door de vertellende songs en de huiskamersfeer die hij van elke show weet te maken.

nieuwsbrief