Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
Imagine Dragons nieuw album Imagine Dragons nieuw album
Met tote-bag er gratis bij
Bij aanschaf van het nieuwe album 'Origins' krijg je van ons een tote-bag cadeau! De actie geldt zowel online als in de winkel zolang de voorraad strekt.
Eindatum actie: 21-12-2018
Klassiek Voor Jou Klassiek Voor Jou
actie met gratis Nora Fischer CD
De Nederlandse zangeres Nora Fischer (1987) maakte speciaal voor de campagne Klassiek voor jou een cd met de titel FOLK. Het album – met liederen van Bartók en Ravel – is alleen tijdens de campagneperiode in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar. Iedereen die tijdens de campagne twintig euro besteedt aan werk van deelnemende artiesten krijgt de nagelnieuwe cd van Nora Fischer er gratis bij.
Eindatum actie: 1-12-2018
Mumford & Sons - Delta Mumford & Sons - Delta
tijdelijk met gratis t-shirt
Bestel nu het nieuwe Mumford & Sons album ‘Delta’ en je krijgt een er een t-shirt (maat M & L) bij cadeau! De actie geldt voor alle bestellingen dus ook reserveringen in de winkel. Zolang de voorraad strekt dus op=op.
Eindatum actie: 14-11-2018
For I Am King nieuw album For I Am King nieuw album
LTD goud vinyl + patch
Begin december verschijnt het nieuwe album van de Nederlandse metalband For I Am King en op LP krijgen wij deze speciale versie op goud vinyl waar er maar 300 van zijn gemaakt! Tijdelijk met gratis patch met band-logo erbij
Eindatum actie: 1-12-2018
Unifony fr Matthias Eick Unifony fr Matthias Eick
win een exclusieve zeefdruk
Onder de kopers van het Unifony album mogen we een hele bijzondere zeefdruk met de albumcover verloten. De hoes is gemaakt door James Marsh, die ook alle Talk Talk hoezen gemaakt heeft en Emergency On Planet Earth van Jamiroquai. James heeft een door hem gesigneerde zeefdruk van de hoes gemaakt in een oplage van 100 stuks.
Eindatum actie: 30-10-2018
Oi Va Voi Oi Va Voi
Win kaartjes voor concert
Bestel nu het nieuwe album van Oi Va Voi en maak kans op 1 x 2 VIP tickets voor de show op 24/11 in Paradiso Noord! Je mag dan de soundcheck bijwonen en de band voor aanvang van de show ontmoeten.
Eindatum actie: 24-11-2018
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
352
352 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO