Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
Eefje de Visser - Bitterzoet Eefje de Visser - Bitterzoet
Win tickets exclusief concert
Onder de kopers van het nieuwe Eefje de Visser album Bitterzoet mogen we flink wat kaarten verloten voor een exclusief concert. Exacte locatie en datum worden nog bekend gemaakt.
Eindatum actie: 15-1-2020
Van Morrison Van Morrison
Win het aankoopbedrag retour!
Als je het nieuwe album Van Morrison album bij ons bestelt of in de winkel aanschaft maakt je kans het aankoopbedrag retour te ontvangen! Kans maken? Mail de orderbevestiging of kassabon naar acties@platomania.nl ovv "Van Morrison actie" om mee te doen. Winnaars krijgen rond 15 november bericht.
Eindatum actie: 15-11-2019
Clairo Clairo
win ticket uitverkocht concert!
Bestel nu het het album 'Immunity' op LP of CD en je maakt kans op 2 tickets voor de uitverkocht show in Paradiso Noord’op 16 december. Kans maken? Mail de orderbevestiging of kassabon naar acties@platomania.nl ovv "Clairo" en je doet mee aan de actie. Meedoen kan t/m 25 oktober.
Eindatum actie: 25-10-2019
Coloured vinyl actie Coloured vinyl actie
Tijdelijk met gratis tote-bag
Bij aanschaf van een LP uit de laatste worp van de Coloured Vinyl actie (alles met releasedatum 11.10) krijg je een mooie tas cadeau! Actie geldt zowel in de winkels als online maar wel max 1 tas per klant of adres. OP=OP
Eindatum actie: 30-10-2019
Beatles Abbey Road reissue Beatles Abbey Road reissue
Vijf luxe prints erbij cadeau
Bij aanschaf van de Abbey Road 50th anniversary ontvang je van ons vijf mooie foto;s erbij! De Abbey Road prints zijn 21x21cm groot. Actie geldt zowel online als in de winkel. Zolang de voorraad strekt.
Eindatum actie: 30-10-2019
Metronomy Forever Metronomy Forever
Maak kans op een goodie-bag!
Onder de kopers van het nieuwe album Metronomy Forever mogen we een aantal goed gevulde goodie-bags verloten. Kans maken? Mail de orderbevestiging of kassabon naar acties@platomania.nl ovv "Metronomy" actie en vermeld even je adres. Winnaars krijgen eind september bericht.
Eindatum actie: 30-9-2019
Iggy Pop - Free Iggy Pop - Free
Met Typex print!
Iggy Pop komt op 6 september met een nieuw album: Free. Voor deze release heeft Typex een illustratie gemaakt die gebaseerd is op het artwork en de inhoud van het album. De illustratie is 30 x 60 cm en zal geprint worden op 350 grams papier. Bestel/reserveer nu het album hier en je krijgt zo'n fraaie print erbij. LET OP: deze actie geldt alleen voor bestellingen/reserveringen in een van onze winkels!
Eindatum actie: 26-9-2019
Marike Jager nieuw album Marike Jager nieuw album
Met gratis linnentas!
Bij aanschaf van het nieuwe album 'Hey Are You OK' krijg je een fraaie tas er helemaal gratis bij!
Eindatum actie: 6-9-2019
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
361
361 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO