Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
Bruce Springsteen - On Broadway Bruce Springsteen - On Broadway
win een t-shirt van the boss!
Degenen die het nieuwe album 'Springsteen on Broadway' aanschaffen maken kans om t-shirt te winnen. We hebben er een paar om te verloten.
Eindatum actie: 10-1-2019
Within Temptation Within Temptation
Gesigneerd vinyl
Op 1 februari verschijnt Resist, het nieuwe album van Within Temptation. Bestel nu het vinyl en je ontvangt een gesigneerd exemplaar. Op=op!
Eindatum actie: 6-2-2019
Tamino - Amir Tamino - Amir
Win kaarten Paradiso concert
Onder degenen die het album 'Amir' van Tamino aanschaffen verloten we twee tickets voor het concert in Paradiso Amsterdam op 14 december en een paar gesigneerde canvasdoekjes! Meedoen? Mail de orderbevestiging of kassabon naar acties@platomania.nl ovv "Tamino actie". Heb je het album al gekocht dat kan je ook meedoen aan de actie, een foto van je album mailen mag ook. Winnaars krijgen van ons persoonlijk beri
Eindatum actie: 13-12-2018
A Perfect Circle A Perfect Circle
win tickets Afas live concert
A Perfect Circle winactie! We mogen 2 kaarten verloten voor het concert in de Afas live op 9 december en een gesigneerde litho. Kans maken? Bestel nu het nieuwe album 'Eat The Elephant' en mail de orderbestiging naar acties@platomania.nl ovv "A Perfect Circle" actie.
Eindatum actie: 11-12-2018
Christine & The Queens - Chris Christine & The Queens - Chris
album met gratis tote-bag cadeau
Bij aanschaf van het nieuwe album 'Chris' krijg je een tote-bag er bij cadeau. Actie geldt in de winkel en online
Eindatum actie: 30-11-2018
Thomas Azier - Stray Thomas Azier - Stray
win een gesigneerde 10inch
Bij aanschaf van het nieuwe album 'Stray' maak je kans om een gesigneerde 10inch of een canvasdoek te winnen! Meedoen? Mail de orderbevestiging of kassabon naar acties@platomania.nl ovv "Thomas Azier actie" om mee te doen!
Eindatum actie: 30-11-2018
Imagine Dragons nieuw album Imagine Dragons nieuw album
Met tote-bag er gratis bij
Bij aanschaf van het nieuwe album 'Origins' krijg je van ons een tote-bag cadeau! De actie geldt zowel online als in de winkel zolang de voorraad strekt.
Eindatum actie: 21-12-2018
Klassiek Voor Jou Klassiek Voor Jou
actie met gratis Nora Fischer CD
De Nederlandse zangeres Nora Fischer (1987) maakte speciaal voor de campagne Klassiek voor jou een cd met de titel FOLK. Het album – met liederen van Bartók en Ravel – is alleen tijdens de campagneperiode in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar. Iedereen die tijdens de campagne twintig euro besteedt aan werk van deelnemende artiesten krijgt de nagelnieuwe cd van Nora Fischer er gratis bij.
Eindatum actie: 1-12-2018
For I Am King nieuw album For I Am King nieuw album
LTD goud vinyl + patch
Begin december verschijnt het nieuwe album van de Nederlandse metalband For I Am King en op LP krijgen wij deze speciale versie op goud vinyl waar er maar 300 van zijn gemaakt! Tijdelijk met gratis patch met band-logo erbij
Eindatum actie: 1-12-2018
Unifony fr Matthias Eick Unifony fr Matthias Eick
win een exclusieve zeefdruk
Onder de kopers van het Unifony album mogen we een hele bijzondere zeefdruk met de albumcover verloten. De hoes is gemaakt door James Marsh, die ook alle Talk Talk hoezen gemaakt heeft en Emergency On Planet Earth van Jamiroquai. James heeft een door hem gesigneerde zeefdruk van de hoes gemaakt in een oplage van 100 stuks.
Eindatum actie: 30-10-2018
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
353
353 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO