Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
COMPILE COMPLE (REPACKAGE), DRS.P, CD, 9789038896434

DRS.P

COMPILE COMPLE (REPACKAGE)

Drager: CD (Aantal 8) Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
Herkomst: NL Item-nr: 2934139 EAN: 9789038896434
€ 44,99
RECENSIE
Voor een tracklist van de 8CD BOX & BOEK! klik HIER

De liedjes van Drs. P (Heinz Polzer) zijn moderne klassiekers: Veerpont (‘Heen en weer’), Dodenrit (‘Troika hier, troika daar’), Knolraap en lof, schorseneren en prei. Ze blinken uit door een fabelachtige tekstbeheersing en onverwachte muzikaliteit.

Met Drs. P Compilé Complé verschijnt het complete muzikale oeuvre van de Nederlandstalige Zwitser in een schitterende uitvoering: een prachtig boek met acht cd's waarop bijna tweehonderd door de Drs. zelf gezongen liedjes staan!

Vic van de Reijt nam de selectie op zich. Hij verzamelde alle studio-opnamen, vanaf de eerste plaatopname uit 1955 in Jakarta, en voegde daar een cd vol curiositeiten aan toe: liveopnames die de unieke sfeer van een Drs. P-optreden doen herleven.

Drs. P Compilé Complé is een samenwerkingsproject van Nijgh & Van Ditmar en Top Notch. Dat uitgerekend hiphop leverancier van het eerste uur, Top Notch samen met Nijgh & Van Ditmar deze prachtige collectie gaat uitbrengen is niet geheel verassend. In de eerste single die oprichter Kees de Koning ooit uitgaf, Spraakwater van rapper Extince, wordt Drs. P zelfs genoemd:
Recensent : Redactie
Datum : 27-03-2012
Waardering : 7.0
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
362
362 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO