Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
GOING GOING GOING -DIGI-, TOSCA, CD, 0730003734328

TOSCA

GOING GOING GOING -DIGI-

Drager: CD (Aantal 1) Levertijd: Meer dan 3 weken
Herkomst: NL Item-nr: 3647844 EAN: 0730003734328
€ 15,99
RECENSIE
Grote delen van het jarennegentigbehang zijn ingekleurd door triphop, de muziekstijl waarbij elektronische instrumenten, samples en moderne ritmes traag over elkaar heen buitelen, met een haast bedwelmend effect. Eén van de vaandeldragers van deze stroming is – naast onder andere Massive Attack, Tricky en Lamb - Kruder & Dorfmeister, het toentertijd hippe dj-duo afkomstig uit Wenen, Oostenrijk. Meer, Peter Kruder en Richard Dorfmeister genieten mede door hun remixen voor Roni Size, William Orbit, Madonna en Depeche Mode een uitstekende reputatie.
Dat gezegd hebbende, weten we wat voor vlees we in de kuip hebben met Tosca's nieuwste plaatwerk Going Going Going. Tosca namelijk is (sinds 1994) het muziekvehikel van Dorfmeister, nu in samenwerking met Rupert Huber, ook al een Oostenrijker. En daar houdt de vergelijking dus niet op. Met Going Going Going telt de Tosca-discografie tien albums, zo goed als allemaal inwisselbaar met elkaar, maar altijd even lekker en ja, bedwelmend. Alsof the nineties voor een klein uurtje terug zijn.
Recensent : Cees Visser
Datum : 2-03-2017
verschenen in Platomania : 335
Waardering : 7.5
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
366
366 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO