Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
VINYLIZE, VARIOUS, Boek, 9789082308648

VARIOUS

VINYLIZE

Drager: Boek (Aantal 1 ) Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
Herkomst: NL Item-nr: 3679814 EAN: 9789082308648
€ 16,99
RECENSIE
Speciaal voor Record Store Day hebben Concerto en Shop Around een boek samengesteld met de highlights van de Shop Around expositie die van 14 april t/m 19 mei aan de muren hangt van Concerto Koffie. De opbrengst van dit boek zal naar The Ocean Clean up gaan. Vrijdag 14 april is de opening van de expo in Concerto.

Bekijk HIER een preview uit het boek

19 MEI VEILING VAN DE HOEZEN IN CONCERTO
Op 19 mei, aanvang 17.00 uur zal Elise van Trommelen, de jongste veilingmeester van Nederland de kunstwerken van de expositie veilen.
Venduhuis De Eland/De Zon zal deze middag op vakkundige wijze begeleiden.
DE GEHELE OPBRENGST VAN DE VEILING GAAT NAAR: ‘The Ocean Clean Up’OVER DE EXPOSITIE:
Een expositie van bekende platenhoezen, bewerkt door hedendaagse kunstenaars.

Op uitnodiging van het Amsterdamse creatief productiehuis Shop Around, gebruikten circa vijftig kunstenaars uit binnen- en buitenland éénmalig hun favoriete platenhoes als canvas. Het artwork van uiteenlopende artiesten zoals Pink Floyd, Lady Gaga, Blondie en Michael Jackson (om er maar even een paar te noemen) kreeg een ‘VINYLIZE make-over’, met verrassende resultaten als gevolg. Vanaf 14 april worden de hoezen geëxposeerd in Concerto. Speciaal voor Record Store Day hebben Concerto en Shop Around een boek samengesteld met de highlights van deze expositie. De inleiding van het boek wordt verzorgd door Barry Hay (Golden Earring) en de opbrengst zal naar The Ocean Clean up gaan.

Participerende kunstenaars zijn o.a.:
William Dalebout (USA), Olla Boku (Taiwan), Eric Ezendam (Frankrijk), Jonathan Ball (UK), Nearly Normal (UK), Luuk Bode, Dumboh, Typex, Loulou & Tummie, Wouter Tulp, Dadara, Lamelos (NL) e.v.a. In het boek zal Barry Hay (Golden Earring) het voorwoord verzorgen.

Eind mei worden alle hoezen geveild. De opbrengst gaat naar The Ocean Clean up, een stichting die zich inzet om het afval in de oceaan op te ruimen.
Recensent : Redactie
Datum : 15-03-2017
Waardering : 7.5
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
336
336 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO