Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
LEVE ONZE GOEDE CZAAR! JAAR- EN BEWAARBOEK DEEL2, DRS. P, Boek, 9789038807836

DRS. P

LEVE ONZE GOEDE CZAAR! JAAR- EN BEWAARBOEK DEEL2

Drager: Boek (Aantal 1) Levertijd: Onbekend
Herkomst: NL Item-nr: 4043751 EAN: 9789038807836
€ 25,00
RECENSIE
2019 is het Drs. P-jaar. Niet alleen wordt de honderdste geboortedag van de veelzijdige artiest feestelijk herdacht, er worden ook theaterprogramma's en documentaires aan hem gewijd, zijn bladmuziek verschijnt in druk en, niet te vergeten: het enthousiast ontvangen Drs. P Jaar- en Bewaarboek krijgt
een vervolg. In Leve onze goede Czaar! worden leven en werk van de doctorandus belicht door P-kenners als Vic van de Reijt en Ivo de Wijs. Michèl de Jong doet een boekje open over het biograferen van Heinz Polzer, Paul Ilegems analyseert Polzers boekenkast (en komt tot opmerkelijke conclusies over zijn literaire smaak) en producer Cees Schrama vertelt hoe het refrein van Dodenrit, met die eindeloze reeks rijmen op -aar, tijdens de plaatopname door de doctorandus ter plekke werd verzonnen: van "troika hier, troika daar' via "met een Slavisch handgebaar' tot – inderdaad –Leve onze goede Czaar! Zo wordt er een caleidoscopisch beeld geschetst van een unieke figuur. Geen P-liefhebber zal dit willen missen!
Recensent : Redactie
Datum : 11-09-2019
Waardering : 7.5
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
366
366 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO