Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
JAS, DE BREEK, CD,

DE BREEK

JAS

Drager: CD (Aantal 1) Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
Herkomst: NL Item-nr: 4065403 EAN:
€ 7,99
RECENSIE
De Breek is Steef Hupkes, David Pino en Sander van Munster. Nederlands- talige indiefolk met samenzang in de traditie van Crosby, Stills & Nash. Tijdens de Allerheiligenvloed in 1570 brak de oostkant van de Nieuwen- dammerdijk door. Het water sloeg een gat en Waterland overstroomde. Het meer dat ontstond, bestaat nog altijd en heet de Schellingwouder- breek (ofwel: de Breek), een verborgen oase in het oude dorp Nieuwendam, inmiddels opgeslokt door Amsterdam-Noord. Bijna 450 jaar later streken Steef (Stanley en de Menzo’s), David (El Pino & the Volunteers) en Sander (No Ninja Am I) op nog geen 50 meter van elkaar neer op de oevers van de Breek. Steef begon te schrijven over het nieuwe leven in het oude dorp, Sander en David maakten er muziek bij.

Vol trots presenteren we onze eerste EP Jas. De titeltrack is een ode aan wat is geweest en wat zich steeds weer herhaalt. Een ode aan vaders, vaders van vaders en aan thuiskomen. De kwetsbaarheid van een ogen- schijnlijk volmaakt en gelukkig bestaan staat centraal in Bom: het noodlot dat altijd dreigt en zomaar kan toeslaan. Pluizen is een dagdroom over vergankelijkheid, nieuw leven en de auto van mijn broer.

Recensent : Redactie
Datum : 26-11-2019
Waardering : 7.5
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
366
366 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO