gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

De Nederlandse zangeres, multi-instrumentalist en songwriter Eefje de Visser behoeft weinig introductie. In 2009 won ze de Grote Prijs van Nederland in de categorie Singer-songwriter. Haar begin 2020 verschenen, vierde album Bitterzoet werd door meerdere jury's uitgeroepen tot beste (Nederlandse) album van 2020.Met haar nieuwste single Startschot trapt Eefje de meermaals uitgestelde Bitterzoet clubtour af, en kondigt ze de release aan van haar laatste losse release tracks op 10 inch vinyl. Startschot is een wervelende, hoopvolle track over natuurkrachten die ons drijven tot connectie, samensmelting en reproductie. Een viering van het menselijk instinct, vruchtbaarheid en langdurige liefde.

De EP draagt de titel Blauwe Regen en is een verlengde van Bitterzoet. Het bevat de singles Storm, Golven, Startschot en remixen door Joe Goddard en Weval. Eefje maakte de EP in de verschillende periodes van lockdown die volgde na de release van Bitterzoet.Tracklist:
Storm
Startschot
Golven
De Parade Weval-Remix
Zwarte Zon Joe Goddard-Remix
Door Redactie op

Tracks

Disc 1
1. Storm
2. Startschot
3. Golven
4. De Parade (Weval-Remix)
5. Zwarte Zon (Joe Goddard-Remix)

nieuwsbrief