gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Disc 1
1. And I Love Her
2. While My Guitar Gently Weeps
3. Let It Be
4. We Can Work It Out
5. And I Love Her
6. You Will Never Know (I'll Be Back)
7. Blackbird 0
8. If I Fell
9. If I Needed Someone
10. Jealous Guy
11. The Fool On The Hill
12. Here Comes The Sun