gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

20th Anniversary Deluxe Concerto Edition
GATEFOLD COVER / GENUMMERDE EDITIE VAN 250 STUKS
Plus twee bonustracks. Dans Maar (Brainpower vs Herman Van Veen) Dansplaat (Live @ Rock Werchter 2002) Remaster


Dit jaar bestaat het tweede album van Brainpower ‘Verschil Moet Er Zijn’ 20 jaar. Één van de meest essentiële platen, die Nederlandstalige Hip Hop in oa Nederland, België en het Caribisch gebied echt groot heeft helpen maken door meerdere generaties te inspireren.

Tot op de dag van vandaag wordt ‘Verschil Moet Er Zijn’ miljoenen malen gestreamd. Dit project van de legendarische MC bevat oa de monsterhits ‘Dansplaat’, ‘Voel De Vibe’ plus de cult classic ‘Schreeuwetuit!’. Ook staan er samenwerkingen op met meerdere grootheden.

Dit album belichaamt de zeldzame combinatie van een ongekend groot succes, dat tevens tekstueel en muzikaal geniaal in elkaar zit. Zo brak het destijds alle records en trapte Brainpower hiermee de deur open voor alle rappers die erna verschenen.

De tijdloze klassieker ‘Dansplaat’ stond in totaal maar liefst 37 weken in de charts in de Benelux en het album zelfs 42 weken! Exact 20 jaar nadat ‘Verschil Moet Er Zijn’ verscheen, kondigen we nu met gepaste trots deze Deluxe CONCERTO Edition aan: een prachtige gatefold editie met insert op uniek gekleurd dubbelvinyl inclusief een speciaal voor deze set vormgegeven slipmat. Plus twee bonus tracks die nooit eerder op vinyl zijn verschenen!

True Classic OG Edition 2 LP Set
‘The Godfather’ Desk Maple Brown &
Take The Cannoli Corleone Splatter Vinyl

Instagram @mcbrainpowerKant A:
De Premiere 3:13
Voel De Vibe 3:34
Belgische Wafels 4:28
Luister Dan 3:52
Alles Of Niets 4:28

Kant B:
Met Jou 5:08
Alleenzaam 4:11
Iedereen Is Baantie 3:48
Dansplaat 3:48

Kant C:
Omgekeerde Wereld 5:07
Schreeuwetuit! 4:57
Brainsirene 3:38
Cathy 4:27
Gang$ta Lee 2 1:17

Kant D:
Aan Z 4:30
Breinstein 5:12
Dans Maar (Brainpower vs Herman Van Veen) 3:52
Dansplaat (Live @ Rock Werchter 2002) Remaster 3:35
Door Redactie op

nieuwsbrief