gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

FLEUR

BOUQUET CHAMPETRE -COLOURED-

Label: EXCELSIOR
Releasedatum: 11-11-2022
Herkomst: NL
Item-nr: 4428854
EAN: 8714374353878
Levertijd: Verwacht op 11-11

Recensie

INSTORE IN CONCERTO AMSTERDAM
Op de dag dat haar tweede album verschijnt komt FLEUR voor een instore naar Concerto!
Vrijdag 11 november, aanvang 17:00. Toegang is gratis Facebook event
De hedendaagse Yé-Yé diva FLEUR brengt binnenkort haar tweede album Bouquet Champêtre uit. Na het succes van haar debuutalbum ("één van de beste albums van 2020" - M. van Nieuwkerk) is ze nu terug met haar ambitieuze tweede plaat. Bouquet Champêtre betekent 'veldboeket': een nonchalante bos bloemen in verschillende kleuren, vormen en lengtes. Niet strak en eenkleurig, maar wild, ongelijk en samengesteld uit verschillende soorten bloemen. Elke bloem op zich is mooi, maar combineer ze op de juiste manier en je krijgt een overweldigend geheel.

Hetzelfde geldt voor dit album. Je kunt van elk nummer genieten met zijn eigen geluid en gevoel, maar luister naar het album als geheel en je zweeft op FLEUR’s stem over een muzikaal veldboeket gevuld met kleuren, geluiden en geuren geïnspireerd door albums als Pet Sounds van The Beach Boys, Odessey and Oracle van The Zombies, 1968 van France Gall plus de soul van Motown. Geweldige muziek uit de sixties, maar FLEUR is van nu en ze staat in volle bloei.

Door Redactie op

Tracks

Disc 1
1. Je Touche Du Bois
2. Besoin De Personne
3. Au Large
4. Chanson D'automne
5. L'adieu
6. L'oiseau
7. Le Monde Des Merveilles
8. La Chimhre
9. Le Capharnaum
10. L'espoir Incertain

nieuwsbrief