gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

ACTIE GESIGNEERD VINYL!
Bestel hier het nieuwe Vices album op transparant vinyl en je ontvangt een door de band gesigneerd exemplaar!
Daarnaast krijg je zolang de voorraad strekt een The Vices 'Unknown Affairs' kaartspel erbij


De eerste vinyl pre-orders ontvangen een uniek The Vices 'Unknown Affairs' kaartspel! Op dit kaartspel vind je artworks die met het album te maken hebben, teksten afkomstig van nummers op het album, en foto’s van de bandleden zelf. Duik in de hoofden van The Vices met de 'Unknown Affairs' speelkaarten en laat de quotes uit de songteksten van het album jou en je vrienden inspireren tot het aangaan van unieke gesprekken!

Op 'Unknown Affairs' sluiten The Vices hun ogen en zien ze geen kaders of lijntjes meer. Dit leidt tot een album waar wilde rock-tracks, kleine ballads, psychedelische gitaarsolo's en gypsy-achtige jams naadloos in elkaar overlopen. Bovendien durft zanger Floris van Luijtelaar op het tweede album voor het eerst onder ogen te komen wat thema's als onrust, verslaving, vriendschap, eenzaamheid en liefde nou echt met hem doen. Dit kan hard aankomen, maar leidt ook tot de mooiste realisaties. 'Unknown Affairs' brengt een eerlijke, eigen, en vooral hele persoonlijke kijk op de wereld.


1. Strange Again
2. Never Had To Know
3. Thousand Faces
4. At Least That’s What They’re Saying
5. Lay Down Stay Down
6. Fooled Away
7. Better Days
8. I Had A Name
9. For My Mind
10. Tomorrow I’ll Be
11. The Spell That Made A Dolphin
Door Redactie op

nieuwsbrief