gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Disc 1
1. She Said Yeah (Remastered 2002)
2. Talkin' About You (Remastered 2002)
3. You Better Move On
4. Look What You've Done (Mono Version)
5. The Singer Not The Song (Mono Version)
6. Route 66 (Live/1965)
7. Get Off Of My Cloud (Mono Version)
8. I'm Free (Mono Version)
9. As Tears Go By (Mono Version)
10. Gotta Get Away (Mono Version)
11. Blue Turns To Grey
12. I'm Moving On (Live/1965)