gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Skyboy is het nieuwe album van Duncan Laurence, de zanger/songwriter die in 2019 het Eurovisie songfestival won. Het album met daarop onder andere de gelijknamige single en singles Electric Life en Rest In Peace is de opvolger van zijn debuutalbum Small Town Boy uit november 2020. Al met al heeft Duncan zo'n anderhalf jaar over het album gedaan, samen met songwriter én grote liefde Jordan Garfield. De meeste muziek is opgenomen in Los Angeles, ‘maar eigenlijk vrijwel overal waar we konden schrijven', zegt Duncan.

Hij heeft gewerkt met twee producers uit Nieuw-Zeeland: Sam de Jong en Leroy Clampitt. ‘Zij zijn ook wel eens heen en weer gereisd en hebben ook wel met hun laptop in Nieuw-Zeeland zitten opnemen. En dan weer in LA. En ik zat af en toe in Stockholm bij Jordan, waar we ook hebben opgenomen, of in Amsterdam.’ ‘Ik heb mezelf zolang weggestopt en verloochend en een andere versie van mezelf geleefd. Breek nu maar los. Van de stemmen in je hoofd. Van die pesters en dat blijf maar gewoon waar je bent, want daar ben je veilig. Ga vliegen, ga genieten!’ De mentale bevrijding van Duncan loop als een rode draad door het album Skyboy.
Door Redactie op

Tracks

Disc 1
1. Life On The Moon
2. Electric Life
3. Rest In Peace
4. Skyboy
5. I Want It All
6. California Rose
7. Lucid Dream
8. Baby Blues
9. Broken Parts
10. Anything
11. Biting My Tongue

nieuwsbrief