gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

ONLY AVAILABLE AT A SELECTED GROUP OF RECORDSTORES/WEBSHOPS WORLDWIDE

Exclusive double rose pink 140g vinyl in a gloss laminate gatefold sleeve with lyric booklet. Produced by DJ Koze. Includes MP3 download code.

Róisín Murphy maakte tussen 1995 en 2002 samen met Mark Brydon vier uitstekende albums als het duo Moloko, maar met Hit Parade is ze al toe aan haar zesde soloalbum. Op haar nieuwe album werkt de Ierse muzikante samen met de eigenzinnige Duitse producer DJ Koze, die Hit Parade heeft voorzien van een bijzonder geluid. Het is aan de ene kant een behoorlijk zwaar aangezet elektronisch geluid met dominante beats, maar Hit Parade kan ook verrassend subtiel en soulvol klinken. DJ Koze nam de muziek op in Hamburg, terwijl Róisín Murphy haar zang opnam in Londen, maar de stem van de Ierse muzikante en de bijzondere klanken van DJ Koze vloeien op Hit Parade prachtig samen. Róisín Murphy slaat na het vooral door disco beïnvloede Róisín Machine uit 2020 weer nieuwe wegen in op een verrassend veelzijdig album, dat wederom laat horen dat ze niet alleen een uitstekende zangeres is, maar bovendien een muzikante die zichzelf keer op keer weet te vernieuwen.

What Not to Do (5:02)
CooCool (4:31)
The Universe (4:05)
Hurtz So Bad (4:37)
The House (3:32)
Spacetime (0:30)
Fader (4:23)
Free Will (6:22)
You Knew (7:16)
Can’t Replicate (7:28)
Crazy Ants Reprise (1:28)
Two Ways (4:26)
Eureka (4:43)
Door Erwin Zijleman op

nieuwsbrief