gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

ROOD GEKLEURD VINYL

Op dit derde album van Suzan & Freek staan naast veel nieuwe liedjes ook de eerder verschenen singles Honderd Keer, Kwijt, Slapeloosheid en Nooit Meer Regen. De titel Iemand Van Vroeger is op meerdere manieren uit te leggen, aldus het duo. “De tijd vliegt als je plezier hebt - en dat hebben we. We zijn inmiddels écht de helft van onze levens samen. We zijn elkaars ‘iemand van vroeger’. En hoewel er veel veranderd is, is veel ook juist hetzelfde gebleven. Bij je ouders op de bank ploffen, slingeren tussen de witte strepen op het fietspad: er blijft zo veel van vroeger in je systeem zitten, en dat is maar goed ook! Als we later groot zijn, hopen we met trots terug te kijken op vroeger - wat dat ‘vroeger’ dan ook mag zijn.”

Iemand Van Vroeger is het derde album van Suzan & Freek, sinds ze in 2019 doorbraken met de single Als Het Avond Is. Later dat jaar brachten ze het platina debuutalbum Gedeeld Door Ons uit, met daarop ook de hitsingle Blauwe Dag. In 2021 volgde Dromen In Kleur, met onder meer de singles Weg Van Jou, De Overkant, Goud en Onderweg naar Later. Voor Dromen In Kleur ontvingen Suzan & Freek vorig jaar een Edison voor Beste Album. Op 20, 21 en 22 oktober staan Suzan & Freek als onderdeel van The Streamers in het Gelredome in Arnhem en op 10, 11 en 12 november staat het duo in totaal vier keer in een uitverkocht Ziggo Dome in Amsterdam. Op 18 november geven ze ook nog een show in het Sportpaleis in Antwerpen.
Door Redactie op

Tracks

Disc 1
1. Cirkels (Intro)
2. De Helft Van Mij
3. Slapeloosheid
4. Ga Maar
5. Kwijt
6. Iemand Van Vroeger
7. Nooit Meer Regen
8. Zinloos
9. Honderd Keer
10. Het Beste Wat Ik Was
11. Andersom Net Zo

nieuwsbrief