gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Danny Vera: “Ik ben al heel lang fan van Vaya Con Dios. Stiekem hoopte ik al heel lang op een samenwerking en dat het er na al die jaren van is gekomen, vind ik heel bijzonder. Het eindresultaat mag er ook wel zijn, al zeg ik het zelf.”

Een unieke samenwerking. Dat mag gezegd worden. Vaya Con Dios en Danny Vera slaan de handen ineen voor een bijzonder duet. De single No What-Ifs is verkrijgbaar op 7 inch vinyl in oranje en zwart en komt op 19 juli uit.

No What-Ifs is een meeslepend nummer die de herkenbare warme klanken van Danny Vera combineert met de soulvolle stem van Dani Klein, de frontvrouw van de legendarische band Vaya Con Dios. Het nummer vertelt het verhaal van verlangen, keuzes en het omarmen van het heden zonder spijt. Het is een reflectieve track die luisteraars aanmoedigt om in het moment te leven en de ‘wat als?’-vragen achter zich te laten.

Dani Klein van Vaya Con Dios: “Danny's muziek heeft altijd een diepe emotie en echtheid die mij aanspreekt. Het werken aan No What-Ifs was een inspirerende ervaring en ik kan niet wachten om deze song met de wereld te delen.”

Door Redactie op

Tracks

Disc 1
1. No What-If's
2. No What-If's

nieuwsbrief