gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

MOVIE

SERGIO LEONE FILM COLLECT

Label: MGM
Releasedatum: 07-10-2020
Herkomst: NL
Item-nr: 2868025
EAN: 5051888253052
Levertijd: Levertijd: Onbekend

Recensie

The Good, The Bad And The Ugly Gedurende de burgeroorlog ging een mysterieuze zwerver, Clint Eastwood, een zeer macabere overeenkomst met een Mexicaanse bandiet aan, Eli Wallach genaamd. Op Wallach's hoofd stond 'n prijs. Eastwood is van plan hem uit te leveren, het geld te innen en de man op het laatste moment alsnog te redden. De twee mannen lopen daarna tegen de sadistische gangster Lee van Cleef aan, wiens 'spelletjes' om veel grotere inzetten gaan.

For A Few Dollars More Oscar Winnaar Clint Eastwood vervolgt zijn karakteristieke rol als de legendarische 'Man zonder Naam' in dit tweede deel van de befaamde trilogie van Sergio Leone. De kogels vliegen je om de oren,de spanning is zinderend. For A Few Dollars More is samen met A Fistful Of Dollars en The Good, The Bad And The Ugly nog altijd een van de grootste westerns ooit gemaakt. Eastwood is een premiejager die het bloedige spoor volgt van El Indio,de beruchste bandiet, die ooit het gebied geteisterd heeft. Zijn meedogenloze rivaal, Kolonel Martimer (Van Cleef, High Noon) is echter ook van plan om El Indio als eerste te grijpen... dood of levend! Met een scenario van Luciano Vincenzoni en de beklemmende muziekvan Enrico Morricone, is For A Few Dollars More een mijlpaal ophet gebied van de western.

Fistful Of Dynamite Het verhaal speelt zich af in Mexico tijdens de revolutie. Juan is de leider van een bandietenfamilie, die graag de grote bank van Mesa Verde wil beroven. Bij toeval ontmoet hij Sean Mallory, een IRA explosieven expert, die op de vlucht is voor de Britten. Juan haalt Sean over om de bandieten te helpen met het beroven van de bank. Sean heeft ondertussen contact gelegd met de revolutionaire mensen en is van plan zijn dynamiet voor hun plannen te gebruiken.
Door Redactie op

nieuwsbrief