gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Intrigerende naam ook, Imagine Dragons. De bandleden zelf doen er wat mysterieus over: het moet het anagram zijn van een woord waarvan alleen zij de betekenis kennen. Eerst namen ze enkele EP's op, onder meer in de Battle Born-studio in de thuisstad, waar The Killers ook zijn nieuwste plaat maakte. De zegetocht van Imagine Dragons in Amerika ging hartstikke snel: Night Visions kwam na de release in september terecht op de tweede plaats van de albumcharts. Een tour langs grote zalen in de VS verkocht nagenoeg uit en de band was te zien in de populaire televisieshows van Jay Leno en Jimmy Fallon.

Dat plotselinge megasucces is niet zo gek: Night Visions is een plaat die elf heel pakkende, opbeurende stadionrockers bevat, met een blinkend glanslaagje eroverheen. Singles Radioactive en It's Time waren in Amerika al grote radiohits en zijn inmiddels ook te horen in tv-commercials (bijvoorbeeld voor de game Assasin's Creed III) en filmtrailers. Een van de beste liedjes heet nota bene Amsterdam, dus kan Imagine Dragons' Europese veroveringstocht in 2013 natuurlijk alleen maar in onze hoofdstad beginnen.

(tekst: www.melkweg.nl)

Door Redactie op 2013-08-20

Tracks

Disc 1
1. Radioactive
2. Tiptoe
3. It's Time
4. Demons
5. On Top Of The World
6. Amsterdam
7. Hear Me
8. Every Night
9. Bleeding Out
10. Underdog
11. Nothing Left To Say / Rocks (Medley)

nieuwsbrief