gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Disc 1
1. Rainy Day Women #12 & 35 (Mono Version)
2. Pledging My Time (Mono Version)
3. Visions Of Johanna (Mono Version)
4. One Of Us Must Know (Mono Version)
5. I Want You (Mono Version)
6. Stuck Inside Of Mobile With The Memphis Blues Again (Mono Version)
7. Leopard-Skin Pill-Box Hat (Mono Version)
8. Just Like A Woman (Mono Version)
Disc 2
1. Most Likely You Go Your Way (And I'll Go Mine) (Mono Version)
2. Temporary Like Achilles (Mono Version)
3. Absolutely Sweet Marie (Mono Version)
4. 4Th Time Around (Mono Version)
5. Obviously 5 Believers (Mono Version)
6. Sad Eyed Lady Of The Lowlands (Mono Version)