gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Disc 1
1. Maggie's Farm (Remastered)
2. One Too Many Mornings (Remastered)
3. Stuck Inside Of Mobile With The Memphis Blues Again (Remastered)
4. Oh, Sister (Remastered)
5. Lay, Lady, Lay (Remastered)
6. Shelter From The Storm (Remastered)
7. You're A Big Girl Now (Remastered)
8. I Threw It All Away (Remastered)
9. Idiot Wind (Remastered)