gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

MOUNTAIN GOATS

WE SHALL ALL BE HEALED

Label: 4AD
Releasedatum: 20-07-2021
Herkomst: NL
Item-nr: 1484214
EAN: 0652637240115
Levertijd: 3 a 5 werkdagen

Recensie

Stel: je ligt in een goedkope hotelkamer in het donker op bed, de ventilator hapert, buiten knippert de neonverlichting, tijdschriften liggen op de vloer, lege flessen staan in het kozijn en door de papierdunne muren heen luister je naar het ritme van het gekreun in de kamer naast je. Het handradiootje kraakt voortdurend. Een lokale zender draait een nummer van een man met nasale stem. Hij zingt verbitterd en openhartig over een verloren liefde. Later ontdek je dat die man John Darnielle heet, aanvoerder van The Mountain Goats.

In eerste instantie verschillen de nieuwe liedjes niet veel van hun vorige cd, Tallahassee, toen al klonken ze minder lo-fi dan voorheen.

Soms doen viool, orgel en paar up-tempo popsongs even geloven dat er veel gesleuteld is op de nieuwe cd, maar dan weer verbazen ze evenzoveel met zulke bescheiden en stiekeme lo-fi-deuntjes als'Your Belgian Things' en'Mole'. Prachtig vervolg op Tallahassee.

Tracks

Disc 1
1. Slow West Vultures
2. Palmcorder Yajna
3. Linda Blair Was Born Innocent
4. Letter From Belgium
5. The Young Thousands
6. Your Belgian Things
7. Mole
8. Home Again Garden Grove
9. All Up The Seething Coast
10. Quito
11. Cotton
12. Against Pollution
13. Pigs That Run Straightaway Into The Water, Triumph Of

nieuwsbrief