gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Metronomy winactie!
Onder de kopers van het nieuwe album Metronomy Forever mogen we een aantal goed gevulde goodie-bags verloten. Kans maken? Mail de orderbevestiging of kassabon naar acties@platomania.nl ovv "Metronomy" actie en vermeld even je adres. Winnaars krijgen eind september bericht.


Na drie jaar radiostilte konden de Metronomen - laten we fans van Metronomy voor de aardigheid even zo noemen - hun hart ophalen met de single Lately. Een nummer met een weemoedig randje. We horen de jaren tachtig, een dansbare beat, speels refrein en disco. Lately is onderdeel van het nieuwe album Metronomy Forever. Een ietwat narcistische titel, maar ze komen ermee weg. Metronomy begon in 1999 als niet al te noemenswaardig zijproject van multi-instrumentalist en producer Joseph Mount, maar groeide in de jaren erna uit tot een van de meest verrassende en creatieve bands uit Groot-Brittannië. Aanstekelijke parels als The Look en The Bay hielpen daar uiteraard enorm bij. Metronomy Forever bevat maar liefst 17 tracks. Whitsand Beach, Salted Caramel Icecream, Sex Emoji, Upset My Girlfriend: de luchtigheid van de namen symboliseert de plaat. Je kunt erop dansen, chillen, spacen, relaxen. De zomer is bijna afgelopen, maar begint bij Metronomy stiekem nu pas.

Tracks

Disc 1
1. Wedding
2. Whitsand Bay
3. Insecurity
4. Salted Caramel Ice Cream
5. Driving
6. Lately
7. Lying Low
8. Forever Is A Long Time
9. The Light
10. Sex Emoji
11. Walking In The Dark
12. Insecure
13. Miracle Rooftop
14. Upset My Girlfriend
15. Wedding Bells
16. Lately (Going Spare)
17. Ur Mixtape

nieuwsbrief