gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

HEIDEROOSJES

30 YEARS LIVE (GOLD VINYL)

Label: LABELS F FAIRYTALE RECOR
Releasedatum: 13-12-2019
Herkomst: NL
Item-nr: 4046653
EAN: 5051083151382
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar

Recensie

GOUD GEKLEURD VINYL



Heideroosjes zijn 30 jaar na oprichting nog altijd niet verwelkt. Want ook al stopte het viertal in 2012 met touren, de aangekondigde jubileumconcerten eerder dit jaar in Brussel en Amsterdam verkochten in 3 minuten uit. Letterlijk. Ook de toegevoegde clubshows in Depot - Leuven, Ronda Tivoli - Utrecht en Paradiso Amsterdam eind dit jaar verkochten meteen uit. En hoe dit energiek collectief beter te vangen dan live op het podium? In de AB in Brussel in dit geval. Met meer dan 1500 shows door heel Europa, VS, Japan en Zuid Afrika is het afleveren van een knetter strakke live-plaat deze heren wel toevertrouwd.
Het album bevat 14 punkrock klassiekers uit het rijke oeuvre. Natuurlijk publieksfavorieten "Sjonnie & Anita" en "I'm not deaf, I'm just ignoring you" maar ook bandfavorieten als "Homesick For A Place..." en de Stef Bos verpunking van "Tussen De Liefde En De Leegte". Alles gestoken in een speciaal gelakte gatefold hoes en geperst op goudkleurig vinyl. En zonder audio-trucs. Want zoals de hoes zegt "no overdubs made to spice up this record. Sloppiness counts"

Scapegoat Revolution
Lekker belangrijk
We're All Fucked Up!
Homesick for a place that does not exist
Klapvee
Tussen De Liefde En De Leegte
Iedereen Is Gek (Behalve jij)
Ik zie je later
Ik wil niks
Sjonnie & Anita
Time Is Ticking Away
Damclub Hooligan
I'm Not Deaf (I'm Just Ignoring You)
United Scum
Door Redactie op 2019-10-08

nieuwsbrief