gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Skurt Kobain is een Amsterdams muziekduo gevormd door Matthijs van Camerijk (28) en Maarten Bergman (23). Matthijs schrijft onder de naam Tizu en Maarten produceert onder de naam Mardy. Een jaar geleden ontdekken de twee neven dat ze, naast het feit dat hun moeders zussen zijn, met muziek nog een hele dikke connectie hebben. Het gevolg van dat besef - het 13 tracks tellende hiphop album Surf Rap - verschijnt 28 september.

Op Surf Rap werkten Matthijs en Maarten samen met een sterrenensemble van vrienden. Zo is BNNVARA-presentatrice Amber Kortzorg te horen op de nummers Stunna’s van Oranje en Skurt Kobain. Damion Grey, bekend van de Haagse band F, rapt mee op Witte Rook en trompettist Randell Heye - bekend van zijn werk met Typhoon en Akwasi - speelt mee op Gemene Delers. IJsbrand van Eerdenburg, producer van rapper Gotu Jim en vooraanstaand lid van Faberyayo’s label Burning Fik, heeft samen met Maarten het album gemixt. Sam Hofman heeft de vormgeving van het album verzorgd. Een hele gekke saus dus.

Door Redactie op
.

nieuwsbrief