gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Beck Seizoen 8
Het 8ste deel van misschien wel de bekendste crime detective uit de Lumière crime series. Nieuwe afleveringen van Zwedens bekendste detective (gebaseerd op de boeken van Maj Sjöwall en Per Wahlöö)!
Undercover
De moord op een jongen leidt het team van Beck naar een drugsnetwerk. Klas Fredén heeft een langdurige undercoveroperatie uitgevoerd in dit netwerk en wil zijn onderzoek, dat zich in een kritieke fase bevindt, niet in gevaar brengen. Toch geeft hij de Beck groep, met Alex Beijer aan het roer, toestemming om hun moordonderzoek voort te zetten. Dit zet Alex op een constante ramkoers met Fredén.
The Fall Guy
Tijdens een politieoptreden wordt een macabere ontdekking gedaan in de kofferbak van een auto. Josef en Oskar bevinden zich in de vuurlinie van een schijnbaar koudbloedige moordenaar. Maar de dingen zijn niet wat ze lijken… De laatste twee afleveringen zijn Death in Samarra en The Lost Son.
Door Redactie op
.

nieuwsbrief