gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

EFTERKLANG

WINDFLOWERS

Label: CITY SLANG
Releasedatum: 08-10-2021
Herkomst: NL
Item-nr: 4270211
EAN: 4250506840228
Levertijd: 3 a 5 werkdagen

Recensie

Drie Deense jeugdvrienden die al 20 jaar samen tegen de grenzen van de popmuziek aanschuren. Efterklang heeft in het Deens een dubbele betekenis; nagalm en herinnering en komt nu met hun 11de album, afgelopen jaar in ‘lockdown’ opgenomen. De titel verwijst naar de zee van kleine bloemetjes die elk voorjaar de Deense bosbodem bedekt; een explosie van kleur creërend en symbool van hoop en verandering. In de volksmond Vindblomst/ Windflowers genaamd.
Ieder album weer verlegt Efterklang de grenzen van experimentele, elektronische, emotionele kamerpop. Ze vervolgen hier deze creatieve reis die hen dichter bij elkaar heeft gebracht, ook al groeiden hun levens uit elkaar. De gedeelde motivatie van hoop en alles wat de flora-titel vertegenwoordigd, heeft de jarenlange samenwerking en experimenten getransformeerd tot misschien wel de mooiste en meest melodische momenten die Efterklang tot nu toe samen beleefden.
Sprookjesachtig, dromerig en prikkelend.
Door Paul Maas op

Tracks

Disc 1
1. Alien Arms
2. Beautiful Eclipse
3. Hold Me Close When You Can
4. Lady Of The Rocks
5. Dragonfly
6. Living Other Lives
7. Mindless Center
8. House On A Feather
9. Abent Sar

nieuwsbrief