gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Voor hun vijfde album, dat 'Mercury - Act 1' gaat heten, is Imagine Dragons de studio ingedoken met een productiegrootheid. Rick Rubin, wiens palmares langer is dan zijn kenmerkende baard, werkte in het verleden al samen met vele groten der aarde. Zijn klantenkring varieert van de Beastie Boys, Johnny Cash, Metallica en Aerosmith tot Jay-Z, Justin Bieber en Ed Sheeran. Aan die lijst van muzikale iconen kan nu ook de Amerikaanse poprockband uit Las Vegas worden toegevoegd. Een aangrijpende gebeurtenis in het leven van zanger Dan Reynolds vormde de basis van het nummer 'Wrecked'. Hij verloor zijn schoonzus, na een lange strijd tegen kanker, en was van dichtbij getuige van het leed dat dit bij zijn broer teweeg bracht.
"This song was my way of dealing with it all, as music has always been my refuge. No longer being a man of fervent faith, I can only hope that she hears it somewhere in a place where she is healed and no longer in pain. This song is my wish for an eternity with those that I love,” vertelt Reynolds over de manier waarop hij met het verlies is omgegaan.
Door Redactie op

Tracks

Disc 1
1. My Life
2. Lonely
3. Wrecked
4. Monday
5. #1
6. Easy Come Easy Go
7. Giants
8. It's Ok
9. Dull Knives
10. Follow You
11. Cutthroat
12. No Time For Toxic People
13. One Day

nieuwsbrief