gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Deluxe Edition Double Crystal Clear 140g Vinyl With Lenticular Sleeve & Four Art Prints. Featuring Collaborations With Jamila Woods, Jordan Rakei, Kadhja Bonet & Joji. Includes MP3 Download Code.

We hebben er even op moeten wachten, maar gelukkig komt Bonobo, aka Simon Green weer met een nieuw album. En begrijpelijk dat deze even duurde, want de man is het meest productief wanneer hij op tournee is. Normaal gesproken bijna het hele jaar door, maar vanwege het bekende C-virus nu al twee jaar niet. Om die impasse te doorbreken, zocht hij zijn toevlucht in de woestijn van California, weg van de lockdown en de bosbranden aldaar. En het mag gezegd: het is gelukt om alweer een fantastisch album af te leveren, zijn tiende alweer. Waar het album rustig van start gaat met Polyghost en een harp in muziek om op te mediteren, vervolgt het met een heerlijke lome beat in Shadows. Een album dat heerlijk op de achtergrond aan kan staan, maar zéker ook hard op de voorgrond op elk willekeurig feestje (luister naar de nieuwe single Rosewood) naar een hoger level tilt! Op 10 april 2022 staat een show in AFAS gepland – laten we hopen dat er dan weer gewoon gedanst mag worden en er daarna een heerlijke Bonobo festivalzomer achteraan komt!

Tracklisting:
1. Polyghost (feat. Miguel Atwood-Ferguson)
2. Shadows (feat. Jordan Rakei)
3. Rosewood
4. Otomo (feat. O’Flynn)
5. Tides (feat. Jamila Woods)
6. Elysian
7. Closer
8. Age of Phase
9. From You (feat. Joji)
10. Counterpart
11. Sapien
12. Day by Day (feat. Kadhja Bonet)
Door Redactie op

nieuwsbrief