gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service
Plato Groningen
Openingstijden
Maandag
13:00 - 18.00 uur
Dinsdag
10:00 - 18.00 uur
Woensdag
10:00 - 18.00 uur
Donderdag
10:00 - 18.00 uur
Vrijdag
10:00 - 18.00 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Zondag
12:00 - 17.00 uur
Met ongeveer 200 vierkante meter is Plato Groningen één van de grootste platenzaken in Noord Nederland, en dat is te zien in het ruime aanbod. De bakken zijn goed gevuld met het nieuwste vinyl, maar ook cd’s zijn nog steeds ruim vertegenwoordigd. Op de bovenste afdeling vindt je een uitgebreid assortiment tweedehands LP’s, singles, en CD’s. Naast dit aanbod is er ook aandacht voor live muziek met de instore optredens die regelmatig (weer gaan) plaatsvinden, onder meer het dagprogramma als onderdeel van het meerdaagse festival EuroSonic/Noorderslag.

Queen’s Pleasure (tijd TBA)

Plato Groningen

vrijdag 15 december 00:00

Frontman Jurre Otto vond de zin 'Shy Bairns Get Nowt’ al struinend door de stad, gekalkt op een muur, middenin het schrijfproces van het tweede album van Queen’s Pleasure. Het resoneerde meteen. Het lijkt ook zo te zijn in deze tijd: als je niet schreeuwt word je niet gehoord. In een wereld waar polarisatie en algoritmes bepalen wat de orde van de dag is, is er zelden ruimte voor nuance. Gelukkig is meeschreeuwen geen probleem, het Amsterdamse viertal heeft genoeg te zeggen. De leden, inmiddels twintigers, spelen al samen sinds hun tienerjaren. Op de tweede plaat spelen en zingen ze alles wat ze dwars zit gepassioneerd van zich af. De Britrock raakt steeds meer met postpunk doordrenkt. Het geheel krijgt een punk-energie mee, gedragen door de bas Jelmer van Os en de drums van Sal Rubinstein.

Mart Eerens (tijd TBA)

Plato Groningen

vrijdag 15 december 00:00

Mart Eerens is een indie artiest uit Heiligerlee, Groningen. Geïnspireerd door de jaren 60 en 70 schrijft hij nummers met een gelikt laagje vintage erover. Darren Lut begeleid hem op drums, Gosse Meijberg op bass en Etiënne Kadel op toetsen.

nieuwsbrief