gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service
Concerto Amsterdam
Openingstijden
Maandag
12:00 - 18.00 uur
Dinsdag
10:00 - 18.00 uur
Woensdag
10:00 - 18.00 uur
Donderdag
10:00 - 18.00 uur
Vrijdag
10:00 - 18.00 uur
Zaterdag
10:00 - 18.00 uur
Zondag
12:00 - 18.00 uur

Concerto Recordstore

Concerto is een begrip. Een wereldzaak. Nostalgisch en tegelijkertijd zijn tijd vooruit. De drukbezochte platenwinkel die op deze plek in 1955 begon, is uitgegroeid tot een vijf panden omvattende hotspot voor muziekliefhebbers. Het enorme aanbod van zowel nieuwe als tweedehands cd's, lp's en dvd's in alle denkbare genres maakt Concerto de moeite waard voor een leuk dagje winkelen in Amsterdam. Concerto is een zaak waar muziekliefhebbers nog echt de tijd nemen om urenlang door bakken te wroeten om die moeilijk verkrijgbare of zeldzame cd of lp op de kop te tikken. Maar waar ook even snel het ideale muziekcadeau gekocht kan worden. Concerto heeft teveel specialiteiten om op te noemen, aangezien wij voor elk genre een aparte afdeling hebben. En elke afdeling heeft zijn eigen specialisten die moeiteloos de nieuwste releases presenteren. Concerto verkoopt cd's, lp's en dvd's, zowel nieuw als tweedehands. De diverse afdelingen beslaan: Pop, jazz, klassiek, dance, wereldmuziek, muziekdvd's en vele andere genres'' Een uitgebreide collectie speelfilms, tv-series en documentaires op dvd vind je ook in de winkel. Zowel nieuw als 2e hands.

Eefje De Visser Signeersessie

Concerto Amsterdam

maandag 4 december 16:00

Eefje de Visser komt haar nieuwe album Bitterzoet Live signeren in Concerto! Bitterzoet Live verschijnt als dubbel-LP met CD op 1 december. De dubbel-LP bevat ook een downloadcode voor de gelijknamige concertfilm, die regisseurs Michiel Venmans en Jaan Stevens maakten van de shows in Carré

Barry Hay Signeersessie

Concerto Amsterdam

woensdag 6 december 17:00

Golden Earring-zanger en rocklegende Barry Hay ontvangt op woensdagmiddag 6 december tussen 17:00 en 18:00 in platenzaak Concerto in Amsterdam het 5.000e exemplaar van de biografie over zijn wereldhit "Radar Love 50 jaar". Ter gelegenheid hiervan is er ook een signeersessie. Let op! De eerste vijftig kopers van het boek ontvangen een limited edition-poster van dit event, voorzien van zijn handtekening. Wees er dus op tijd bij.

Presentatie Passion for Vinyl: Tales from the Goove 3

Concerto Amsterdam

zaterdag 25 november 17:00

Een schitterend vormgegeven boek dat je helemaal onderdompelt in de wereld van het vinyl. Schrijver en journalist Robert Haagsma met hulp van Anouk Rijnders en Tim Knol, ditmaal in de rol van fotograaf, brengt een ode aan de fysieke kracht en pracht van het medium dat we godzijdank weer allemaal zijn gaan omarmen. Het boek staat vol interviews met allerlei figuren uit de muziekwereld, zoals Blue Note artiest Gregory Porter of de mensen achter audiofiele reissue series Acoustic Sounds, en Robert komt dat met trots presenteren. Natuurlijk zal Knol ook nog het podium betreden als de singer-songwriter die we allemaal kennen... of misschien wel als iets anders? 

Herman van Veen signeersessie

Concerto Amsterdam

zaterdag 2 december 14:00

Eerder dit jaar verschenen op vinyl en als driedubbele cd de drie In Vogelvlucht verzamelalbums, die je meenemen langs hoogtepunten van Herman Van Veens indrukwekkende carrière van tientallen jaren met albums en theatershows. We zijn dan ook vervuld met trots dat Herman van Veen langskomt bij ons in Concerto. Op zaterdag 2 december, van 14.00 tot 15.00 uur zal hij er zijn om jouw splinternieuw In Vogelvlucht exemplaar te signeren, of een andere plaat die een speciale betekenis voor je heeft. Daarnaast speelt hij zelfs een paar liedjes live! Zien we jullie dan?

Sticks | Signeersessie "En Door"

Concerto Amsterdam

vrijdag 15 december 14:00

Sticks weet maar niet van ophouden. Met de veelzeggende titel En Door is hij alweer aangekomen bij zijn 20e album, zijn tweede in één jaar tijd. Wederom laat hij zien op eenzame hoogte te staan als het gaat om vlijmscherpe, inzichtelijke lines over de grillen van het leven. Hij beschrijft lief en leed zonder poespas en poeha, op een plaat die misschien nog wel persoonlijker dan ooit is. Op de dag van de vinyl release, voorafgaand aan zijn show in Paradiso, komt hij langs in Concerto voor een signeersessie.

nieuwsbrief