Open main menu

winkelmandje

Geen artikelen geselecteerd
GRATIS VERZENDING VANAF 50,- DE WINKELS VAN CONCERTO EN PLATO VOOR 16:00 BESTELD MORGEN IN HUIS

Recensie

Deze vloeistof is exact dezelfde vloeistof als de Tonar QS 1liter Vinylreiniger, maar wordt nu geleverd in een spuitbus die handig is om te gebruiken voor kleine schoonmaakklussen samen met de TonarWetgoat-borstel gemaakt van puur geitenhaar.


Deze vinylreiniger is gemaakt voor gebruik in alle soorten platenwasmachines die momenteel op de markt zijn en is alleen geschikt voor vinylplaten (niet gebruiken met oude 78-toeren schellakplaten omdat de vloeistof onherstelbare schade kan veroorzaken!!!). Wat is er nu zo speciaal aan de QS-TONAR vinylreiniger in vergelijking met vergelijkbare concurrerende producten op de markt?

QS-TONAR-vloeistof heeft een extreem lage oppervlaktespanning
• Alleen om deze reden kan QS-TONAR-vloeistof tot op de bodem van groef doordringen. Waar andere vloeistoffen lijken te penetreren, maar gewoon op het oppervlak blijft liggen.
• Alleen QS-TONAR vinylreiniger zuigt stof, vuil, luchtvervuiling en residu van eerder gebruikte reinigingsmiddelen, vetresten die overblijven van het oorspronkelijke platenpersproces, zelfs schimmels veroorzaakt door platen die zijn opgeslagen in vochtige omstandigheden enz.
• QS-TONAR-vloeistof maakt al het genoemde vuil los van de wanden van de groef, waarna de borstels in de machine de groef gemakkelijk volledig schoon kunnen vegen. De hoeveelheid residu in de groef is verwaarloosbaar - dit in tegenstelling tot bijna alle andere vloeistoffen die momenteel op de markt zijn.
• QS-TONAR-vloeistof is veel vluchtiger dan andere vloeistoffen, waardoor de droogtijd van de plaat tot een minimum wordt beperkt.
• QS-TONAR-vloeistof heeft een andere eigenschap waardoor het vuil in de vloeistof blijft drijven in plaats van zich terug te vestigen op de bodem van de groef.Door Redactie op 2020-07-02

nieuwsbrief