gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

"The Legend van de Goldkimono" is debuut album van Goldkimono dat zich richt op thema's als zelfontdekking, liefde, veerkracht en het najagen van dromen. Goldkimono's meeslepende verhalen nemen luisteraars mee op een diepgaande reis door de complexiteit van het leven gebaseerd op zijn eigen ervaringen. De rijk gelaagde soundscapes van het album, waarin de invloeden van 90’s Pop, Hip-Hop, en een vleugje Island vibes samenkomen, vormen het perfecte decor voor Goldkimono's lyrische talent, waardoor zijn introspectieve verhalen kunnen schitteren. Door middel van doordachte teksten en aanstekelijke melodieën nodigt Goldkimono luisteraars uit om na te denken over hun eigen leven en emoties, waardoor er een krachtige verbinding ontstaat tussen artiest en publiek. "The Legend van de Goldkimono" is een meeslepende muzikale ervaring die de essentie van het menselijk bestaan vat en een blijvende indruk achterlaat bij degenen die zich wagen aan deze sonische reis. Op het album staat ook zijn hit ‘To Tomorrow’ dat in 2020 een Gouden status bereikte.

Goldkimono speelde al op Lowlands, Down The Rabbit Hole en Wildeburg in 2022. Deze zomer staan Pinkpop, Concert at Sea en Into The Great Wide Open en in september speelt hij een grote clubtour door Nederland, waarvan de grote zaal in Paradiso op 30 september 5 maanden van tevoren uitverkocht is geraakt.

The Legend of the Goldkimono (3:17)
To Tomorrow (3:24)
What I Got (3:08)
Boodaling (3:12)
Monkey to Man (2:22)
Does It Move You (3:38)
Electric Swing Interlude (0:43)
Electric Swing (2:19)
Shake the Jeep (2:26)
Hello America (2:20)
The Morning (1:49)
Morning Sun (3:16)
Pendulum Swing (2:43)
Hush (4:28)
Door Redactie op

nieuwsbrief