gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

GOLDKIMONO GESIGNEERD VINYL!
Bestel hier het album en je ontvangt een exemplaar met handtekening! Zolang de voorraad strekt. OP=OP



Goldkimono speelde afgelopen editie op Pinkpop en staat deze zomer nog op Concert At Sea en Into The Great Wide Open. Daarnaast speelt hij in september en oktober een album tour door heel Nederland waarbij Paradiso al reeds is uitverkocht. Momenteel klimt zijn laatste single ‘Lost Inside My Head’ in de Airplay Charts en was bij Radio 2 de TopSong, en bij 3FM de Megahit!

Als er een Nederlandse artiest is met een neus voor catchy liedjes met een zonnig karakter, dan is het Martijn ‘Tienus’ Konijnenberg. Wie herinnert zich niet de vrolijke Top 10 hit Wonderwoman van de band Leaf waar Konijnenberg deel van uitmaakte? Tegenwoordig opereert hij onder de naam Goldkimono. Konijnenberg is al jaren actief als singer-songwriter. Zo schreef hij nummers met o.a. Suzan & Freek en Diggy Dex , maar ook de wereldhit Firestone van de Noorse dj en remixer Kygo komt uit zijn koker. Vorig jaar verscheen Goldkimono’s debuutalbum The Legend Of Goldkimono. Zijn jarenlange verblijf in Californië is duidelijk terug te horen in de laidback popsongs die bol staan van invloeden uit indie, hiphop, electro en reggae. Waan jezelf op Venice Beach met de eclectische muziek van Goldkimono!
Door Redactie op

nieuwsbrief