gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

De TN-280BT is niet alleen een geweldig klinkende platenspeler voor muziekliefhebbers die willen genieten van vinylplaten uit de kast of heruitgaven. Met zijn Bluetooth-mogelijkheid brengt hij een totaal nieuwe manier van luisteren naar vinylplaten. Er zijn geen extra kosten voor hifi-componenten of ingewikkelde bedrading nodig. Alleen Bluetooth-luidsprekers of hoofdtelefoons die je misschien hebt voor iPhones zijn nodig om te genieten van de wereld van de vinylplaten.

De TN-280BT beschikt ook over een ingebouwde Phono EQ-versterker die Line-uitgang biedt, zodat u hem kunt aansluiten op vrijwel elk geluidssysteem, ongeacht het type ingangen.

De belt-drive motor op de TN-280BT vermindert trillingen voor een zoeter, nauwkeuriger geluid dan direct-drive draaitafels voor DJ's, terwijl een aluminium gegoten plateau en een anti-slipsysteem een solide basis vormen voor een geweldig klinkende weergave. Het hoogwaardige, upgradebare MM-element vangt elk detail van uw plaat op en de statisch gebalanceerde rechte toonarm zorgt voor een helder geluid. Dit alles is ondergebracht in een fraaie kast in zwart of walnootfineer.
Voor muziekliefhebbers die elke sensuele noot van hun vinylcollectie willen horen.

Ingebouwde Bluetooth-zender
De TN-280BT levert het geluid draadloos via een ingebouwde Bluetooth-zender.
zender, naast de conventionele RCA-uitgang in analoog Line- of Phono-formaat. De koppelingsknop bevindt zich rechts vooraan op de kast, en de koppelingsindicator geeft aan dat de luidsprekers/hoofdtelefoon met succes zijn aangesloten.

Authentieke platenspeler met 2 snelheden
De aluminium gegoten platenspeler met hoge inertie wordt aangedreven door een DC-motor met hoog
koppel DC-motor voor een stabiele rotatie voor zowel 33-1/3 als 45 rpm. Een zachte viltmat vermindert de trillingen verder effectief. De hoge nauwkeurigheid van de spindel wordt gehandhaafd door een gepolijste roestvrijstalen spindel en een zeer duurzame bronzen spindelhouder.

Hoge dichtheid MDF kast met prachtige afwerking
In tegenstelling tot andere met plastic chassis, minimaliseert de zware MDF kast
de trillingen en resonantie voor een helderder geluid wanneer u uw vinylcollectie afspeelt.

Ingebouwde MM-type cartridge Phono EQ versterker
Geniet van vinylweergave met elke versterker. De TN-280BT ondersteunt zowel Phono- als Line-uitgangen waarmee u van vinylplaten kunt genieten met of zonder phono-equalizer.

Statisch gebalanceerde rechte toonarm
Een rechte toonarm wordt gebruikt voor een hoge tracking-nauwkeurigheid. Het
antislipmechanisme zorgt ook voor een nauwkeurige weergave van vinylplaten. In de fabriek wordt een MM-type cartridge van Japanse makelij geïnstalleerd.

Antislipmechanisme
Net als bij de hogere modellen zorgt het antislipmechanisme van de TN-280BT
zorgt voor een nauwkeurige tracking.

Kenmerken in een oogopslag

Riemaandrijving platenspeler
Ingebouwde Bluetooth zender
Ingebouwde MM phono equalizer
Phono, Lijn en Bluetooth uitgangen
Inclusief hoogwaardige MM cartridge (Made in Japan)
Platter van gietaluminium
Antislip mechanisme
2 snelheden (33-45RPM)
Hoge dichtheid MDF kast voor betere vibratie en resonantie
Door Redactie op

nieuwsbrief