gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

De TN-280BT-A3 is niet alleen een geweldig klinkende draaitafel voor muziekliefhebbers die willen genieten van vinylplaten uit de kast of heruitgaven. Het biedt je een totaal nieuwe manier om naar vinylplaten te luisteren met zijn geschiktheid voor Bluetooth. Er zijn geen extra kosten voor hifi-componenten of ingewikkelde bedrading vereist, het enige dat u echt nodig hebt, is een stel Bluetooth-luidsprekers of een Bluetooth-hoofdtelefoon, die u misschien al gebruikt met uw smartphone.

Ingebouwde Bluetooth-zender
De TN-280BT-A3 levert het geluid draadloos via de ingebouwde Bluetooth-zender, naast conventionele RCA-uitgang in analoog Line- of Phono-formaat. De koppelingsknop bevindt zich aan de rechterkant van de kast en de koppelingsindicator geeft aan dat de luidsprekers/hoofdtelefoon met succes zijn aangesloten.

Authentieke platenspeler met riemaandrijving en 2 snelheden
De gegoten aluminium plaat met hoge traagheid wordt aangedreven door een gelijkstroommotor met hoog koppel voor stabiele rotatie bij zowel 33⅓ als 45 tpm. Een zachte vilten mat vermindert de trillingen nog extra goed. De hoge mate van nauwkeurigheid van de spindel gaat lang mee, doordat deze van gepolijst roestvrijstaal is en in een zeer duurzame bronzen spindeldop steekt.

MDF-kast van hoge densiteit met mooie afwerking
In tegenstelling tot andere toestellen met een plastic chassis, minimaliseert de zware MDF-kast trillingen en resonantie voor een helderder geluid wanneer u uw vinylcollectie afspeelt.

Ingebouwd MM-type pickup-element, Phono EQ-versterker
Geniet van vinylweergave met elke versterker. De TN-280BT-A3 ondersteunt zowel Phono- als Line-uitgangen waarmee u kunt genieten van vinylplaten met of zonder phono-equalizer.

Statisch gebalanceerde rechte toonarm
Een rechte toonarm wordt gebruikt voor een hoge volgnauwkeurigheid. Het anti-skating-mechanisme zorgt ook voor het nauwkeurige volgen van vinylplaten. Een VM-type pickup-element AT3600L van Audio Technica, equivalent aan het MM-type, is in de fabriek geïnstalleerd.

Anti-skating mechanisme
Het anti-skate mechanisme van de TN-280BT-A3 is hetzelfde als de hogere modellen en zorgt voor een nauwkeurige tracking.

Functies in een oogopslag
Draaitafel met riemaandrijving
Ingebouwde Bluetooth-zender
Ingebouwde MM phono-equalizer
Phono-, Line- en Bluetooth-uitgangen
VM pickup-element Audio-Technica AT3600L bijgeleverd
Gegoten aluminium draaiplateau
Anti-skating mechanisme
2 snelheden: 33, 45 rpm
MDF-kast met hoge dichtheid voor minder trillingen en resonantie
Door Redactie op

nieuwsbrief