gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

ACTIE ACTIE ACTIE Bestel hier het album en je ontvangt een gesigneerd exemplaar! OP=OPNa een hoofdrol in musical All Stars, het vertolken van Judas in The Passion en het winnen van tv-succes Maestro is Lucas Hamming terug met een nieuwe plaat. Hamming produceerde het nieuwe album met zijn drummer Stijn van Rijsbergen. Daarbij ging het tweetal van indiepop naar melodieuze poprock, oftewel Robbie Williams en Harry Styles gemixt met nineties Britpopbranie. Eindelijk terecht bij een groot publiek bekend(er) wordend – een heerlijke opener (denk aan Jett Rebel) en de heerlijke hit Falling lijken alle nummers, overigens fabeltastisch goed geproduceerd (zet je installatie maar eens boevengemiddeld hard, mits je een goede set hebt!) een heerlijke sound van rock, pop, beetje dance, beetje psychedelica en dan nog van alles wat. Soms klinkt het opgenomen vanuit de keuken (Alone With You), maar dan denk je wel meteen: waar is die keuken?! Daar wil ik zijn!
Niet vaak hoorde ik een Nederlandse artiest die zijn muzikali(tijd) zóver vooruit is – zullen we Lucas gewoon op alle feestjes , festivals en begrafenissen boeken? Cook, bake and make me some music!

01 Move Like This
02 Falling
03 Be With You
04 Mr. Blue Sky
05 Rule The World
06 Outta My Mind
07 Numb
08 Alone With You
09 Overdrive
10 Never Fall In Love Again
Door Redactie op

nieuwsbrief