Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
SO FAR SO GOOD, SAM & JULIA, CD, 7439628255210

SAM & JULIA

SO FAR SO GOOD

Drager: CD (Aantal 1) Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
Herkomst: NL Item-nr: 3951328 EAN: 7439628255210
€ 9,99
RECENSIE


‘So Far, So Good’ is een tijdreis door de afgelopen vier jaar waarin Sam van Ommen en Julia Schellekens veel liedjes hebben geschreven en samen hebben opgetreden. Ze putten uit elkaars ervaringen en sparden met muzikale ideeën en teksten om zo uiteindelijk altijd tot de beste uitkomst te komen.

Sam & Julia beschrijven in hun teksten herkenbare situaties die ze allebei of los van elkaar meemaakten; het eeuwige onbegrip tussen man en vrouw, scheidende ouders, een goochelend broertje en diverse gebroken harten. De eerste single ‘Come Cry’ gaat over volwassen worden en de hobbels die je tegenkomt onderweg. Het is een troostliedje waarin Julia aan Sam laat weten dat het oké is om te huilen en je kwetsbaarheid te tonen. ‘Come Cry’ is meer dan 340.000 keer gestreamd op Spotify. ‘Two Track Station’ is een goudeerlijk liedje over hoe het is om tussen twee scheidende ouders in te leven. Afsluiter van de EP is ‘A Widow’s Lullaby’; het eerste liedje dat Sam & Julia samen schreven.

Toen Sam & Julia op zoek gingen naar een producer van de EP, kwamen ze al snel uit bij Tim Knol, die net was begonnen met bandjes produceren in zijn Mi5 Studio in Hoorn. Julia vertelt: “Bij de kennismaking was er meteen een klik. Hij is sindsdien een soort mentor voor ons geweest, niet alleen op creatief gebied maar ook op zakelijk gebied. Toen de EP klaar was besloot Tim om ons als eerste band uit te brengen op zijn nieuwe label, I Love My Label, wat voor ons een grote eer en steun in de rug is!” ‘So Far, So Good’ is gemixt door Jeroen Tenty, o.a. bekend van de band ‘Beans & Fatback’.
Recensent : Redactie
Datum : 22-02-2019
Waardering : 7.5
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
366
366 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO