Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
HOW DOES IT FEEL LEVEN MET BOB DYLAN, SMILDE, HARM PETER, Boek, 9789401458238

SMILDE, HARM PETER

HOW DOES IT FEEL LEVEN MET BOB DYLAN

Drager: Boek (Aantal 1) Levertijd: 3 a 5 werkdagen
Herkomst: NL Item-nr: 4043409 EAN: 9789401458238
€ 22,99
RECENSIE
In zijn Nobelprijs-acceptatiespeech zei Bob Dylan dat hij dankbaar was dat zijn songs een plaats hebben gekregen in de levens van vele mensen. Dat is precies wat dit boek laat zien: de Dylan-factor in het leven van 26 Nederlandse en Vlaamse muzikanten, schrijvers, journalisten, kunstenaars en geestelijken van verschillende generaties. Harm Peter Smilde hield gesprekken met onder meer Freek de Jonge, Jan De Smet, Lucky Fonz III, Saskia De Coster, Ernst Jansz, Raymond van het Groenewoud, Henk Hofstede en Roos Rebergen.
Aan de hand van die dialogen neemt hij de lezer mee in zijn zoektocht naar de vele facetten van Bob Dylan: de prediker, de vernieuwer, de (ver)dichter enz. Zo schetst hij ook een tijdsbeeld en komen persoonlijke verhalen naar voren. Tussendoor geeft de auteur zijn persoonlijke analyse van Dylans werk. Het resultaat is een caleidoscopisch beeld in tien hoofdstukken van een artiest die het gezicht van de popmuziek bepaalde en nu al klassiek is.
Recensent : Redactie
Datum : 10-04-2019
Waardering : 7.5
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
365
365 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO